Samtidig deltager du i konkurrencen om et gavekort til et byggemarked*.

Går du i salgstanker eller vil du bare gerne vide, hvor meget din bolig er værd? EDC er Danmarks største mæglerkæde, og vi har derfor en lokalkendt mægler i dit område. Lige nu kan du med en gratis og uforpligtende burdering af din bolig - et gratis Salgstjek får du en grundig vurdering af din boligs aktuelle markedsværdi. Samtidig giver vi dig et overblik over, hvordan din økonomi ser ud, hvis du beslutter dig for at sælge. 

Med et gratis Salgtjek får du – helt uden beregning:

    • en grundig vurdering af din bolig
    • en beregning af dit overskud
    • forslag til, hvad du kan gøre for at gøre boligen ”helt solgt”.

Fordi du bestiller dit Salgstjek via LO Plus, så modtager du et gavekort på 200 kr. fra Sendentanke.dk, når Salgstjekket er udført. Med din bestilling af et Salgstek deltager du samtidig i lodtrækningen om et gavekort til et byggemarked på 10.000 kr.

 *Betingelser for konkurrencen om gavekort til byggemarked
Konkurrencen kører til og med 3. november 2019. For at deltage skal du have gennemført et Salgstjek af en EDC-mægler. Cirka 3 uger efter kampagnens afslutning trækkes der lod blandt alle deltagere. Vinderen får udleveret et gavekort på 10.000 kr. til et byggemarked af eget valg. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på edc.dk. Ansatte i EDC kan ikke deltage i konkurrencen. 
Betingelser for gavekort til sendentanke.dk
Gavekort udstedes til en boligejer efter et gennemført Salgstjek. Gavekort fremsendes indenfor en måned efter afholdt salgsvurdering. Der udstedes ét gavekort pr. husstand pr. år. Aktiviteten gælder ikke kunder, der allerede har bestilt et Salgstjek inden for de seneste 6 måneder.
EDC har intet ansvar for gavekortets indløsningsmuligheder, gyldighedsperiode eller forhold i øvrigt idet alt ansvar herfor ligger hos udsteder ”Send en tanke”/Huuray A/S og LO Plus.


Derfor skal du vælge EDC