Bestil et Salgstjek og få et gavekort på 200 kr.* Samtidig deltager du i konkurrencen om håndværkerhjælp*.

Går du i salgstanker eller vil du bare gerne vide, hvor meget din bolig er værd? EDC er Danmarks største mæglerkæde, og vi har derfor en lokalkendt mægler i dit område. Lige nu kan du med en gratis og uforpligtende burdering af din bolig - et gratis Salgstjek får du en grundig vurdering af din boligs aktuelle markedsværdi. Samtidig giver vi dig et overblik over, hvordan din økonomi ser ud, hvis du beslutter dig for at sælge. 

Med et gratis Salgtjek får du – helt uden beregning:

    • en grundig vurdering af din bolig
    • en beregning af dit overskud
    • forslag til, hvad du kan gøre for at gøre boligen ”helt solgt”.

Fordi du bestiller dit Salgstjek via LO Plus, så modtager du et gavekort på 200 kr. fra Sendentanke.dk, når Salgstjekket er udført. Med din bestilling af et Salgstek deltager du samtidig i lodtrækningen om håndværkerhjælp for 15.000 kr.*Betingelser for konkurrencen om håndværkerhjælp
*Konkurrencen kører fra 6. maj 2019 til og med 30. juni 2019. For at deltage skal du have gennemført et Salgstjek af en EDC-mægler. Cirka 3 uger efter kampagnens afslutning trækkes der lod blandt alle deltagere. Vinderen kan få udført en håndværkerydelse for max. 15.000 kr. inkl. moms. Vinderen finder selv den håndværker, som de ønsker at benytte; det kan f.eks. være murer, snedker, isolatør, tagrenser, gartner eller en anden type af håndværkere efter eget valg. Faktura for arbejdet sendes direkte til EDC efter forudgående aftale.  Præmien skal være brugt senest 31.12.2019. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på edc.dk. Ansatte i EDC kan ikke deltage i konkurrencen. 

*Betingelser for gavekort 

Gavekort udstedes til en boligejer efter et gennemført Salgstjek. Gavekort fremsendes indenfor en måned efter afholdt salgsvurdering. Der udstedes ét gavekort pr. husstand pr. år. Aktiviteten gælder ikke kunder, der allerede har bestilt et Salgstjek inden for de seneste 6 måneder.

EDC har intet ansvar for gavekortets indløsningsmuligheder, gyldighedsperiode eller forhold i øvrigt idet alt ansvar herfor ligger hos udsteder ”Send en tanke”/Huuray A/S og LO Plus. 

Derfor skal du vælge EDC