Bestil et Salgstjek og få et gavekort

Går du i salgstanker eller vil du bare gerne vide, hvor meget din bolig er værd? Med et Salgstjek får du svar på, hvad din bolig er værd og medlemmer af Pluskort får desuden et gavekort på 200 kr.

EDC er Danmarks største mæglerkæde, og vi har derfor en lokalkendt mægler i dit område. Lige nu kan du med en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig - et gratis Salgstjek få en grundig vurdering af din boligs aktuelle markedsværdi. Samtidig giver vi dig et overblik over, hvordan din økonomi ser ud, hvis du beslutter dig for at sælge. 

Med et gratis Salgtjek får du – helt uden beregning:

    • en grundig vurdering af din bolig
    • en beregning af dit overskud
    • forslag til, hvad du kan gøre for at gøre boligen ”helt solgt”.

Fordi du bestiller dit Salgstjek via PlusKort, så modtager du et gavekort på 200 kr. fra Sendentanke.dk, når Salgstjekket er udført. 

 
Betingelser for gavekort til sendentanke.dk
Gavekort udstedes til en boligejer efter et gennemført Salgstjek. Gavekort fremsendes indenfor en måned efter afholdt salgsvurdering. Der udstedes ét gavekort pr. husstand pr. år. Aktiviteten gælder ikke kunder, der allerede har bestilt et Salgstjek inden for de seneste 6 måneder.
EDC har intet ansvar for gavekortets indløsningsmuligheder, gyldighedsperiode eller forhold i øvrigt idet alt ansvar herfor ligger hos udsteder ”Send en tanke”/Huuray A/S og PlusKort.


Derfor skal du vælge EDC