At lede efter ny bolig er spændende – nogle gange lidt for spændende. For det er en stor ting at købe egen bolig. Det er ikke kun et spørgsmål om plads, men også om tryghed, sikkerhed og penge. Hverdagen skal hænge sammen nu og mange år fremover.

Få det optimale ud af din boligøkonomi

Hos Lån & Spar hjælper vi dig med at få det optimale ud af din boligøkonomi. Vi har mange års erfaring med bo­li­g­rå­d­giv­ning og et tæt samarbejde med Totalkredit – og kan derfor give dig nogle konkrete bud på, hvad der bedst kan betale sig for dig.
Hvem ved, måske det aktuelle renteniveau betyder en verden til forskel for din bo­lig­fi­nan­si­e­ring? Måske et boligkøb kan give dig en større økonomisk frihed?
Vi ser gerne papirerne igennem og tager en snak om dine muligheder.

Match dine behov med sund fornuft  Spørgsmålet er også, hvilke lån, der passer dig bedst; som menneske og som boligejer. Nogle er mest til fastforrentede lån, så de løbende kan nedbringe re­al­kre­dit­lå­net – og ikke skylder så meget væk. Andre lever bedst med luft i pri­va­tø­ko­no­mi­en og vælger derfor den lidt lavere variable rente og afdragsfrihed.

Vi tilbyder realkreditlån på særdeles fornuftige betingelser og skræddersyr boligøkonomien, så den passer både dig – og konjunkturerne.

Bliv kontaktet af Lån & Spar

Tegn tilbage: 500

Jeg giver samtykke til, at denne partner må kontakte mig om et møde vedrørende rådgivning, bankskifte og/eller bo­lig­fi­nan­si­e­ring via e-mail, sms, telefon eller brev.

Læs mere

Køberkartotek

Se alle nye boliger i dit område via vores køberkartotek. Så har du overblik - og slipper for at vedligeholde flere profiler.

Tilmeld dig i dag

Find købere

Se om der er købere til netop din bolig gennem vores store køberkartotek, og se om der er interesse for boliger som din i dit lokalområde

Få adgang i dag