Få rådgivning om finansiering af boligkøb hos Ringkjøbing Landbobank

For de fleste af os er køb af bolig den største økonomiske beslutning, vi kommer til at træffe i vores liv. Boligen fylder meget både i tilværelsen generelt og i budgettet, og her er der virkelig behov for solid rådgivning.

Vi hjælper dig med at realisere din boligdrøm
Allerede før du køber bolig, skal der træffes mange vigtige beslutninger, og du er altid velkommen til at trække på vores erfaring. Overvej en opsparingskonto, som du kan bruge både til at købe og forbedre din bolig. Vi har en række boligrådgivere, som gerne hjælper med at realisere dine boligplaner.

Få et boligkøbsbevis
Vi tilbyder eksempelvis en “omvendt” økonomiberegning, der viser, hvor meget du kan købe for, så du undgår at sætte dig i for store udgifter. Vi kalder det et boligkøberbevis! Med dette bevis i hånden har du sikkerhed for, at finansieringen er på plads - inden du bevæger dig ud på boligmarkedet.

Hvilket boliglån passer til dig?
Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for finansiering af din bolig, der både kan indeholde realkreditlån og banklån. Der er naturligvis mulighed for lån med fast rente eller variabel rente - med og uden loft over, hvor meget renten kan risikere at stige. Mulighederne er mange, og vi vil gerne hjælpe med at finde den bedste løsning for dig.

Overvej en låneomlægning
Er du allerede boligejer, så vær opmærksom på, at boliglånene skal plejes. Den optimale sammensætning af lånene kan ændre sig over tid - afhængig af, hvor du er i dit liv - og måske er det tid til en låneomlægning.

Lad os efterse din boligøkonomi, så giver vi et uforpligtende bud på din boligfinansiering. Udfyld formularen til højre, så kontakter vi dig.