Boliglån

Hvor dyr en bolig kan man låne til?

Der findes nogle få tommelfingerregler, som stammer fra Finanstilsynets retningslinjer.

  1. De fleste kan finansiere en bolig, der koster 3 – 4 gange så meget som husstandens årlige indkomst før skat.
  2. Køber skal selv have en opsparing til udbetalingen på 5% og lidt omkostninger. Godkendelse til finansiering afhænger også af formueforhold, alder og husstandens situation i øvrigt.

I låneberegneren til højre på siden kan du få et indtryk af dine lånemuligheder. Husk dog at få rådgivning i god tid og undgå ubehagelige overraskelser, når drømmeboligen er fundet.

Få friske øjne på din boligøkonomi

Vil du gerne ringes op for at få et godt lånetilbud eller en uforpligtende gennemgang af din økonomi? Klik på logoerne og læs mere om hvad disse pengeinstitutter kan tilbyde dig.


 

   

Vi hjælper dig med at realisere din boligdrøm
Se hvad Ringkjøbing Landbobank kan tilbyde dig

   

Vi er med dig hele vejen
Se hvad Sparekassen Sjælland-Fyn kan tilbyde dig

   

Få det optimale ud af din boligøkonomi
Se hvad Lån&Spar kan tilbyde dig

 

Du kan let skifte bank

Du behøver ikke at være ved at købe eller sælge bolig, for at vi hjælper dig med at få et godt tilbud på dine bankforretninger. At få set på privatøkonomien med friske øjne og opdage nye muligheder burde være lige så naturligt som at få tjekket sine forsikringer en gang i mellem. Selvom mere end 25 % af danskerne overvejer et bankskifte, er det langt færre, der får gjort noget ved det.

Vil du gerne ringes op for at få en uforpligtende gennemgang af din økonomi eller et godt låntilbud? Klik på ét af logoerne i toppen for at komme videre

Låneomlægning kan give store gevinster
Det kan koste dyrt at have det forkerte realkreditlån. Når renter og kurser skifter, er det vigtigt at få rådgivning. Hvis du overvejer at sætte din bolig til salg inden for få år, kan det forkerte lån koste dig mange tusinde kroner.

Mange boligejere tror fejlagtigt, at de automatisk hører fra deres bank eller kreditforening, hvis de bør lægge deres boliglån om. De mange forskellige lånetyper og produkter gør imidlertid, at der af og til skal individuel, personlig rådgivning til. Derfor er det altid godt at få friske øjne på dine muligheder - også hvis du har andre lån end boliglån.