Boliglån

Få friske øjne på din boligøkonomi

Mange kan få en bedre og billigere løsning. Disse pengeinstitutter tilbyder dig gratis og uforpligtende hjælp med lån til drømmeboligen.

Vil du gerne ringes op for at få en uforpligtende gennemgang af din økonomi eller et godt lånetilbud? Klik på logoerne og læs mere om hvad de forskellige pengeinstitutter kan tilbyde dig.

 

   

Vi hjælper dig med at realisere din boligdrøm
Se hvad Ringkjøbing Landbobank kan tilbyde dig

   

Vi er med dig hele vejen
Se hvad Sparekassen Sjælland-Fyn kan tilbyde dig

   

Få det optimale ud af din boligøkonomi
Se hvad Lån&Spar kan tilbyde dig

 

Det er en god ide at gennemgå dine lån, så du 

  • har færrest mulige omkostninger
  • kan låne til istandsættelse, rejser, ny bil eller måske kan indfri dyrere gæld
  • kan låne til forældrekøb
  • kan få et godt tilbud på bankskifte.

Lån til det, du drømmer om
Du behøver ikke at være ved at købe eller sælge bolig, for at vi hjælper dig med at få opfyldt dine drømme. Du kan få økonomisk rådgivning om dine lånemuligheder her og nu – uanset hvilken bank du har i dag.

Måske er der luft i friværdien til at få et af de historisk lavt forrentede realkreditlån – eller mulighed for at få et banklån eller en boligkredit med lang løbetid og sikkerhed i din bolig. Drømmen om f.eks. en rejse til Hawaii eller tilbygningen af et ekstra børneværelse er måske ikke så umulig at realisere, som du tror. 

Låneomlægning kan give store gevinster
Det kan koste dyrt at have det forkerte realkreditlån. Når renter og kurser skifter, er det vigtigt at få rådgivning. Hvis du overvejer at sætte din bolig til salg inden for få år, kan det forkerte lån koste dig mange tusinde kroner.

Mange boligejere tror fejlagtigt, at de automatisk hører fra deres bank eller kreditforening, hvis de bør lægge deres boliglån om. De mange forskellige lånetyper og produkter gør imidlertid, at der af og til skal individuel, personlig rådgivning til. Derfor er det altid godt at få friske øjne på dine muligheder - også hvis du har andre lån end boliglån.

Du kan let skifte bank
Du behøver ikke at være ved at købe eller sælge bolig, for at vi hjælper dig med at få et godt tilbud på dine bankforretninger. At få set på privatøkonomien med friske øjne og opdage nye muligheder burde være lige så naturligt som at få tjekket sine forsikringer en gang i mellem. Selvom mere end 25 % af danskerne overvejer et bankskifte, er det langt færre, der får gjort noget ved det.

Vil du gerne ringes op for at få en uforpligtende gennemgang af din økonomi eller et godt låntilbud? Klik på ét af logoerne i toppen for at komme videre.