Boliglån og forsikring - EDC's samarbejdspartnere

Hos EDC kan du få rågivning og hjælp hele vejen rundt om dit boligkøb eller -salg. Vores samarbejdspartnere er seks regionale banker og en kreditforening, som har mange års erfaring med at rådgive om boligkøb og privatøkonomi. Vi har stor tillid til, at de giver dig gode og ærlige råd om både din boligøkonomi og resten af privatøkonomien, så du kan føle dig tryg både i hverdagen - og når du tager store økonomiske beslutninger.

Vores samarbejdspartnere er Lån & Spar Bank, Nordjyske Bank, Sydbank, Ringkjøbing Landbobank, Sparekassen Fyn, Jutlander Bank og BRFkredit.

Forsikring

Vi samarbejder også med forsikringsselskabet Gjensidige, som kan tilbyde dig alle relevante forsikringer omkring din bolig. Gjensidige er et af de ledende nordiske skadesforsikringsselskaber, som i snart 200 år har haft ildsjæle, der arbejder for at sikre kundernes liv, helbred og værdier. Gjensidige har cirka 3.400 medarbejdere, heraf 715 i Danmark og tilbyder skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum.

Hos Gjensidige er kunderne altid i centrum. Uanset hvem du er og hvor du er i livet, er Gjensidige ved din side. Gjensidiges målsætning er at give dig en god kundeoplevelse lige fra et let overblik over de forsikringsprodukter, du kan få – til konkurrencedygtige priser og prisvindende kundeservice – hvis nu uheldet er ude.