EDC Landbrug

Ejd. typer

Bestil en salgsvurdering af din landbrugsejendom

Skal udfyldes

Bestil et Salgstjek

Aftal et møde og deltag i konkurrencen om et 55" Samsung Q-LED TV.

 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC må kontakte mig med henblik på markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via e-mail, telefon og brev. Du kan altid tilbagekalde samtykket ved at kontakte os på edc@edc.dk.

Salg af landbrug

Få et godt og sikkert salg med størst muligt overskud og styr på både skat og lovgivning. Vi vurderer din ejendom helt uforpligtende, rådgiver dig undervejs og tilbyder flere forskellige salgsmuligheder - efter dine ønsker.

Salg af landbrug

Landbrug-mark-460x186.jpg

Køb af landbrug

Landbrug-grise-460x186.jpg

Skal du købe en landejendom? Få rådgivning om købet i EDC. Hos os kan du trygt stille høje krav. Vi er eksperter i handel med landbrug og lystejendomme og har stor erfaring med handel af ejendomme i netop dit lokalområde.

Køb af landbrug

Om EDC Landbrug

Når du samarbejder med EDC Landbrug, har du adgang til udvalgte mæglere, der har specialiseret sig inden for alle typer landbrugs-ejendomme i netop dit område. Derfor får du højt kvalificeret rådgivning, der sikrer dig et professionelt forløb og den bedst mulige pris.

Om EDC Landbrug 

Landbrug-hest-460x186.jpg

Markedsorientering

Landbrug-stald-460x186.jpg

 Få en generel status og de seneste nyheder om markedet for landbrugsejendomme, og bliv særligt opdateret på kvæg-, svine-, mink, heste- og lystejendomme.

Læs Markedsorientering

   

Udvalgte (landbrug)

Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...