Flyt på landet i en skøn lystejendom

Landejendomme og lystejendomme i DanmarkDrømmer du om at vågne op med udsigt over storslået dansk natur ved skov, strand eller marker? På denne side kan du søge efter landejendomme og lystejendomme til salg i hele landet.

Du kan også læse mere om andre typer af landbrug til salg i hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig godt videre, uanset om du ønsker at købe eller sælge en landejendom. Vores landbrugsmæglere har bred erfaring og stærkt lokalkendskab i deres område og på tværs af regionerne i Dnamark, hvor vi sarbejder sammen for at finde præcis den køberm der matcher din landejendom, såvel som den rette nye ejendom til dig.

Overvejer du at flytte på landet og bo i en idyllisk lystejendom? 
Er din boligdrøm en lækker lystejendom, hvorfra du kan drive selvstændigt erhverv og nyde årstidernes gang tæt på naturen, eller er drømmen en charmerende landejendom, der måske trænger til lidt renovering kan vi hjælpe dig.

Vi kender værdien af at gøre en ekstra indsats, for vi gør det hver dag. EDC er uafhængig af din bank. Som den eneste store mæglerkæde i Danmark, der ikke er ejet af en bank eller realkredit, varetager vi kun dine interesser. Det er din garanti for en god og professionel bolighandel.


Landejedomme til salg

Find din lokale landbrugsmægler her
Indtast det område du søger en lystejendomme og du vil få vist vores lokale landbrugsmægler i området.

Find alle landejendomme til salg i Danmark
Søger du efter landejendomme til salg i hele landet eller lokalt kan du her finde alle sager til salg. 

Kontakt os alle dage mellem 8-22
EDC tilbyder som den eneste ejendomsmægler i Danmark telefonåbningstid alle dage mellem 8-22. Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig, uanset størrelsen og derfor er vi klar, når du har brug for os.