Planteavlsgård til salg

Køb og salg af planteavlsgårde

Går du i salgstanker og overvejer en at få en salgsvurdering af din planteavlsgård? Hos EDC landbrug er vi i eksperter i køb af salg af planteavlsgårde. Vi er ikke ejet af en bank eller realkreditinstitut, men til gengæld samarbejder vi med flere forskellige lokale banker, der gerne står til rådighed for at sikre dig den bedste finansiering af din bolig.

Find din lokale landbrugsmægler her og kom godt i gang med enten køb eller salg af en planteavlsgård. Vi følger dig trygt igennem hele processen fra start til overdragelsen.

Kontakt en EDC landbrugsmægler

Find alle planteavlsgårde til salg


Planteavls historie i Danmark
Planteavl, målrettet dyrkning og avl af alle arter af nytteplanter hører til på en planteavlsgård. Her afhænger størrelsen af husdyrhold såvel som sammensætning af disse i høj grad af, hvor meget der dyrkes. Siden 2. Verdenskrig har der netop på dette område i Danmark været en markant udvikling. Dengang var der på næsten alle landbrug både husdyr, kvæg, grise, heste, får og fjerkræ, men i dag er antallet af landbrug uden husdyr kraftig forøget.

Denne ændring har medført en forandring i afgrødesammensætningen i dansk planteavl, hvorfor der rent faktisk er sket en reduktion siden 1900-t med næsten 400.000 ha. Dette er taget id af landbrugets drift til andreformål.

Mange planteavlsgårde veksler fra år til år mellem forskellige arter, således at forfrugten for en afgrøde er en anden art. Der avles landbrugsplanter i renbestand eller som renkulturer, og der dyrkes i den enkelte mark kun én bestemt planteart- eller sort for det meste.

Hos EDC landbrug er vi ikke kun eksperter i køb og salg af landbrugsejendomme. Vi kender værdien af at gøre en ekstra indsats, for vi gør det hver dag. EDC er uafhængig af din bank. Som den eneste store mæglerkæde i Danmark, der ikke er ejet af en bank eller realkredit, varetager vi kun dine interesser. Det er din garanti for en god og professionel bolighandel.

EDC Ring og Chat
Som den eneste ejendomsmægler i Danmark tilbyder vi, at du kan komme i kontakt med os alle ugens dage ml. 8.22. Vi er her når du har brug for os. Kontakt os her.