Specialejendom til salg

Køb og salg af specialejendomme i Danmark

Går du i salgstanker, så kontakt en af vores eksperter inden for landbrug og book et uforpligtende møde. Mødet kan foregå som telefonmøde eller et videoopkald. Her tager vi en uforpligtende samtale og gennemgang af dine muligheder for salg, hvilke salgsmodeller vi tilbyder og hvornår du evt. kan få foretaget en vurdering af din ejendom.

Kontakt os her for en uforpligtende salgsvurdering af din landejendom

Køb og salg af specialejendomme hos EDC LandbrugFind din lokale landbrugsmægler

Vi har landbrugsmæglere i hele landet og vores lokalkendskab og netværk er derfor stærkt. Vi samarbejder på tværs af landet, så ønsker du at rykke videre til en anden region i landet, så står vi også til rådighed.

Kontakt os alle dage mellem 8-22
Du kan få fat i os, når det passer dig. Vi sidder klar ved telefonerne alle dage mellem 8-22
.


Vi gør en ekstra indsats
Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig. EDC er uafhængig af din bank. Som den eneste store mæglerkæde i Danmark, der ikke er ejet af en bank eller realkreditinstitut, varetager vi kun dine interesser. Det er din garanti for en god og professionel bolighandel.

Vi gør vores bedste hver dag for at hjælpe dig godt videre, når du skal købe eller sælge bolig. Vi gør os med andre ord umage, og vi kender værdien af at gøre en ekstra indsats - for vi gør det hver dag.


Kontakt os og hør mere