Lejlighed fra EDC

Rødovre Port 21, 7. 1

2610 Rødovre

9.700 kr./md.

2/1 rum, 44 m²
Nyhed

Et nyt boligområde bygget til menneskers liv og fællesskaber

Læs mere om projektet: www.rødovreport.dk

LEJ EN BOLIG MED TÅRNUDSIGT
Som noget nyt og helt særligt har du nu mulighed for at leje en af de helt unikke et- eller toværelses lejeboliger i et af tårnene, som er kendetegnet for Rødovre Port. Udsigten bliver ikke til at stå for. Du vil kunne se Københavns tårne og spir lige så vel, som du vil kunne se ud over Rødovre og omegn. Boligerne er med sine store vinduespartier lyse og venlige med moderne køkken og bad. Nogle af boligerne har egen altan, og alle har adgang til en stor fælles tagterrasse.

HER KOMMER DU NEMT TIL ALT
Rødovre Port er et helt nyt boligområde med egen gågade lige ved Rødovre Station. Gågaden bliver et hyggeligt stræde med supermarked, caféer og butikker. Tog og bus venter på dig lige uden foran din hoveddør, og hvis du ønsker en par­ke­rings­plads til en bil eller cykler, så er der også tænkt over det. Nemmere bliver det ikke at komme til alt.
Rødovre Port forventes helt færdigbygget i foråret 2023, men allerede i april 2021 flyttede de første beboere ind.

RØDOVRE PORT ER DESIGNET TIL DIG OG MIG

LYST OG VENLIGT
Rødovre Port er et meget ambitiøst og arkitektonisk flot boligområde, som er tegnet af Arkitema. De lyse og gyldne farver, som går gennem hele projektet, skaber et lyst, venligt og varmt område med både lejeboliger, butikker og kontorer. Bo­li­ge­jen­dom­me­ne får et meget varieret udtryk med altaner og fælles tagterrasser, der prydes med grønne planter, som bryder facaderne og gør hele boligområdet mere organisk og foranderligt, designet til dig og mig.

CAFEER OG GRØNNE PLADSER
Rødovre Port er bundet sammen af et gennemgående stræde, som bliver prydet med træer, flotte plantekasser, belægninger, siddekasser, trapper og forskellige grønne opholdsområder. Der kommer et grønt fælles gårdrum, og broen for enden af strædet bringer tankerne hen på New Yorks skyline. Butikker og caféerne skaber liv i strædet, og med de grønne pladser bliver det helt sikkert et skønt sted at være.

BO GODT OG LYST MED UDSIGT
Alle boligerne er beliggende i henholdsvis F-tårnet og G-bygningen med en enestående udsigt. Boligerne er lyse og venlige med store vinduespartier, som giver et godt lysindfald. Boligerne er velindrettede, og mange har egen altan. Alle boligerne har derudover adgang til en fælles tagterrasse beliggende i F-tårnet.

NYD DET NYE KØKKEN
Køkkenet er i flot hvidt design fra HTH med fine rene linjer og en tynd sort kant på bordpladen, som understreger køkkenets enkle udtryk. Der er 3 overskabe med låger, underskab med udtræksskuffer og et vaskeskab. Enkelte boliger har yderligere et klædeskab. Derudover er der 2 glaskeramiske kogeplader samt køleskab med fryseboks.

GÅ GLAD I BAD
Badeværelset er lyst og venligt med flotte hvide fliser på gulvet og i brusenichen. Badeværelset er derudover indrettet med væghængt toilet, håndvask, spejl og glashylde.

FÆL­LES­FA­CI­LI­TE­TER OGSÅ TIL DIG
Når du lejer en et- eller toværelses lejebolig i Rødovre Port har du adgang til en række fæl­les­fa­ci­li­te­ter. Blandt andet får du adgang til en fælles tagterrasse, som du helt sikkert bliver glad for på en solrig dag. I nederste etage i F-tårnet er der et stort fællesrum med køk­ken­fa­ci­li­te­ter og siddepladser. Her kan du mødes med andre lejere eller hvis du får gæster til spisning. Sidst men ikke mindst har du mulighed for at vaske tøj på 2. etage i F-tårnet.

PLADS TIL OPBEVARING
Alle boliger får et opbevaringsrum.

PARKERING
Det vil være muligt at leje sig ind i par­ke­rings­kæl­de­ren. Leje af par­ke­rings­plads aftales med ud­lej­nings­mæg­le­ren.

BEMÆRK at billederne er fra en prøvebolig.

Fakta om Rødovre (42.563 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
30,8
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.655 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.508 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.058 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
21,4

Oplysninger

Sagsnr.
11804761
Boligareal
44 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
1
Leje
9.700 kr./md.
Depositum
3 måneders husleje, 29.100 kr.
Forudbetalt leje
1 måneds husleje, 9.700 kr.
Aconto Varmeudgifter
300 kr.
Aconto Vandudgift
200 kr.
Antenne pris
0 kr.
Internet
0 kr.
Lejeperiode
Ubegrænset
Tilgængelig fra
15. dec. 2023

EDC Projekt Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

118@edc.dk33 30 78 00