Lejlighed fra EDC

Gyngemose Parkvej 80, 2. 12 - Bolig 219

2860 Søborg

3/2 rum, 75 m²
Udlejet

EN FAMILIEBOLIG MED ALT, DU HAR BRUG FOR

OBS - Billederne er fra vores prøvelejlighed fra Etape 1, hvorfor de ikke nødvendigvis er retvisende for nærværende lejlighed. Der tages forbehold for ændringer i såvel arealer som indretning.

Project Radio ligger på Gyngemose Parkvej 80 i Søborg, som husede DR fra 1963 til 2007. Over de seneste år er den tidligere TV-Byen blevet omdannet til et attraktivt og livligt boligområde.
Mere end 1.000 nye moderne boliger, erhverv, butikker, privathospital og store, grønne arealer pryder området.

I de nye suveræne lejeboliger i 1 eller 2 plan er der plads til mindre og større børnefamilier. Boligerne varierer mellem 2-5 værelser og 49-112 m2, så du kan finde en lejlighed, der passer til dig og din families behov.

Træd ind og føl dig hjemme på de mat lakerede trægulve, der står i kontrast til det rå betonloft med et sandblæst udtryk og de hvide vægge, der sætter stilen i din nye bolig. Kontrasten mellem det lyse og lette gulv og det rå, hårde betonloft bringer en dynamisk indretning til live, så boligen emmer af moderne nordisk design.

Dine nye over- og underskabe fra HTH har en slidstærk, lysegrå lakering, der ligesom dit badeværelse bliver let at holde rent. I overskabene er der installeret LED-spots, der oplyser den flotte bordplade af massiv eg.
De rene linjer spiller nydeligt sammen med ind­byg­nings­ska­be til køle-/ fryseskab, ovn, emhætte og opvaskemaskine. Armaturet er fra Oras Saga, der er et brugervenligt, robust og alsidigt armatur i moderne, nordisk design.
Dine hårde hvidevarer er af mærket Vestfrost, som leverer køle-/fryseskab, opvaskemaskine, ovn og in­duk­tions­ko­ge­pla­de med 4 sektioner.

Badeværelset er i tråd med den høje kvalitet, som kendetegner boligen. På gulv og i bruseniche er der matte, mørkegrå klinker, der elegant spiller sammen med de tilsvarende fliser på væggene. Det væghængte og vandsparende toilet med soft luk fra Villeroy & Boch har ind­byg­nings­ci­ster­ne.
Den flotte keramiske håndvask er placeret over stilrene Dansani-skabe med glatte, hvide overflader, der er lette for dig at vedligeholde. Der medfølger også en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Vestfrost. Armaturer i håndvask og bruseniche er fra Grohe.

Project Radio byder på mange skønne fæl­les­fa­ci­li­te­ter, som hele familien kan benytte sig af. Her kan børnene hygge sig, ligesom du kan invitere til bør­ne­fød­sels­da­ge med aktiviteter og spil.
De mange fællesområder inde og ude byder på fremragende faciliteter som f.eks. læsesal, vaskeri og fitnessrum, som du har adgang til alle ugens dage. Her kan du fordybe dig, klare det praktiske og holde formen ved lige – og efterfølgende trække dig tilbage i dit nye hjem.

Fa­mi­lie­bo­li­ger­ne i Project Radio ligger i naturskønne omgivelser på grænsen til København, hvorfra du hurtigt kan ramme en supercykelsti. Området er yderst børnevenligt, og inden for få hundrede meter finder du bl.a. dag­in­sti­tu­tio­ner­ne Solstrålen, Månestrålen og Mosen samt Mørkhøj Skole, Enghavegård Skole og Tingbjerg Skole.
Der er også offentlige trans­port­mu­lig­he­der i nærheden med buslinjer, Husum St. samt den kommende letbanestation på Dynamovej. Har du bil, kommer du hurtigt ud på Hil­le­rød­mo­tor­vej­en. Området i Gyngemose Park er et livligt miljø med kontorerhverv og boligejendomme, der er omgivet af store, grønne fællesarealer. Her finder du også butikker til de daglige indkøb. I den lokale idrætshal Gyn­ge­mo­se­hal­len og i Blågård Svømmehal kan du og børnene få sved på panden.

Fakta om Gladsaxe (70.600 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.904 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.402 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.402 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
23,1

Oplysninger

Sagsnr.
11804555
Boligareal
75 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Depositum
3 måneders husleje
Aconto Varmeudgifter
525 kr.
Aconto Vandudgift
300 kr.
Antenne pris
0 kr.
Internet
0 kr.
Lejeperiode
Ubegrænset
Tilgængelig fra
1. nov. 2023

EDC Projekt Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

118@edc.dk33 30 78 00