Lejlighed fra EDC

Gyngemose Parkvej 82, 1. 16 - Bolig 18

2860 Søborg

3/2 rum, 49 m²
Udlejet

MODERNE BOLIGER I NORDISK DESIGN.

I de nye suveræne lejeboliger i 1 eller 2 plan er der plads til mindre og større børnefamilier. Boligerne varierer mellem 2-4 værelser og 48-102 m2, så du kan finde en lejlighed, der passer til dig og din families behov.

Træd ind og føl dig hjemme på de mat-lakerede trægulve, der står i kontrast til det rå betonloft med et sandblæst udtryk og de hvide vægge, der sætter stilen i din nye bolig.

Kontrasten mellem det lyse og lette gulv og det rå, hårde betonloft bringer en dynamisk indretning til live, så boligen emmer af moderne nordisk design.

PRAKTISK OG NYDELIGT HTH-KØKKEN.
Dine nye over- og underskabe fra HTH har en slidstærk, lysegrå lakering, der ligesom dit badeværelse bliver let at holde rent. I overskabene er der installeret LED-spots, der oplyser den flotte bordplade af massiv eg.
De rene linjer spiller nydeligt sammen med ind­byg­nings­ska­be til køle-/ fryseskab, ovn, emhætte og opvaskemaskine. Armaturet er fra Oras Saga, der er et brugervenligt, robust og alsidigt armatur i moderne, nordisk design.
Dine hårde hvidevarer er af mærket Vestfrost, som leverer køle-/fryseskab, opvaskemaskine, ovn og in­duk­tions­ko­ge­pla­de med 4 sektioner.

ET ELEGANT BADEVÆRELSE I HØJ KVALITET.
Badeværelset er i tråd med den høje kvalitet, som kendetegner boligen. På gulv og i bruseniche er der matte, mørkegrå klinker, der elegant spiller sammen med de tilsvarende fliser på væggene.
Det væghængte og vandsparende toilet med soft luk fra Villeroy & Boch har ind­byg­nings­ci­ster­ne. Den flotte keramiske håndvask er placeret over stilrene Dansani-skabe med glatte, hvide overflader, der er lette for dig at vedligeholde.
Der medfølger også en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Vestfrost. Armaturer i håndvask og bruseniche er fra Grohe.

PLADS TIL BØR­NE­FØD­SELS­DA­GE OG FORNØJELSER.
Project Radio byder på mange skønne fæl­les­fa­ci­li­te­ter, som hele familien kan benytte sig af. Her kan børnene hygge sig, ligesom du kan invitere til bør­ne­fød­sels­da­ge med aktiviteter og spil.
De mange fællesområder inde og ude byder på fremragende faciliteter som f.eks. læsesal, vaskeri og fitnessrum, som du har adgang til alle ugens dage. Her kan du fordybe dig, klare det praktiske og holde formen ved lige – og efterfølgende trække dig tilbage i dit nye hjem.

I KÆLDERENS FÆLLESRUM FIN DER DU: INDGANG TIL ATRIUM – FÆLLESKØKKEN – LOUNGE – LÆSESAL – FÆLLESLOKALE – FITNESSRUM – VASKERI OG TØRRERUM – DEPOTRUM GRØNNE GÅRDRUM MED FRISK LUFT OG FRIRUM.

Det er ikke kun indenfor, at arkitekterne har gjort sig umage for at give dig de bedste betingelser for at have det godt. Lejlighederne har semiprivate fælleshaver og terrasser, der naturligt glider sammen med det grønne gårdrum.
Arkitekterne har indrettet gårdrummene, så der er grønt, hvor end du kigger hen. De naturlige elementer lægger op til afslapning og hyggelige møder mellem nabolagets beboere.

I GÅRDRUMMET FINDER DU: STISYSTEM OG GRØNNE AREALER - SEMIPRIVATE FÆLLESHAVER OG TERRASSER - BEPLANTEDE TRAPPER OG FACADER – RUM TIL MØDER PÅ TVÆRS AF GÅRDEN - ORGANISKE FORMER

OBS - Billederne er af vores prøvelejlighed, hvorfor de ikke nødvendigvis er retvisende for nærværende lejlighed. Der tages forbehold for ændringer i såvel arealer som indretning.

Fakta om Gladsaxe (70.600 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.904 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.402 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.402 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
23,1

Oplysninger

Sagsnr.
11804427
Boligareal
49 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Depositum
3 måneders husleje
Aconto Varmeudgifter
500 kr.
Aconto Vandudgift
300 kr.
Antenne pris
0 kr.
Internet
0 kr.
Lejeperiode
Ubegrænset
Tilgængelig fra
8. sep. 2023

EDC Projekt Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

118@edc.dk33 30 78 00