Lejlighed fra EDC

Aldersrovej 10 2 3

8200 Aarhus N

25.500 kr./md.

7/6 rum, 202 m²
Nyhed

Velkommen til Trøjborgs unikke 3-plans lejligheder

En eksklusiv mulighed for livsnydere og familier
Velkommen til en enestående mulighed for at leje en af de ni luksuriøse 3-plans lejligheder i det eftertragtede Trøjborg-kvarter i Aarhus. Disse rummelige og moderne lejligheder byder på mellem 156 og 210 kvadratmeter fordelt på 4 til 7 værelser, og de er designet til at opfylde alle dine drømme om det perfekte hjem.

Ekstraordinære faciliteter og komfort
Hver lejlighed er udstyret med alt, hvad hjertet begærer:
- Stor privat tagterrasse: Nyd solen hele dagen og den betagende udsigt over Århus fra din egen private oase på taget. Perfekt til morgenkaffe, solbadning eller aftenhygge med venner og familie.
- Lækre materialer: Bygget med fokus på kvalitet og æstetik, indbyder lejlighederne til et luksuriøst og komfortabelt hjemmemiljø.
- Moderne hårde hvidevarer: Alle køkkener er fuldt udstyret med topmoderne hvidevarer, så du kan nyde madlavning og hverdagslivet uden bekymringer.
- Dyrevenligt: Husdyr er velkomne, så dine firbenede venner kan også føle sig hjemme. (der tillades én lille hund, eller én kat).

En livsstil i Trøjborg
Trøjborg er kendt for sin charmerende atmosfære og bekvemme beliggenhed. Bo her og få det bedste af Aarhus lige ved hånden:
- Indkøb: Du finder supermarkeder og spe­ci­al­bu­tik­ker inden for få minutters gang, hvilket gør daglige indkøb nemt og bekvemt.
- Universitetet: Aarhus Universitet er kun en kort cykeltur væk, perfekt for studerende og uni­ver­si­tetsan­sat­te.
- Aarhus Centrum: Byens pulserende centrum, med shopping, spisesteder og kul­tu­ro­p­le­vel­ser, er let tilgængeligt, enten til fods, på cykel eller med offentlig transport.
- Stranden: Nyd en afslappende dag ved vandet med stranden tæt på – ideel til en hurtig svømmetur eller en rolig gåtur langs kysten.

Trøjborg – Det perfekte sted at bo
Trøjborg kombinerer en afslappet atmosfære med byens be­kvem­me­lig­he­der. Her kan du nyde grønne områder, charmerende caféer og et væld af aktiviteter for både voksne og børn. Det er et område, hvor du kan finde ro i hverdagen, men også har muligheden for at dykke ned i byens mange tilbud, når lysten melder sig.

Disse lejligheder er ikke bare en bolig – de er en livsstil. Med rigelig plads, luksuriøse faciliteter og en beliggenhed i et af Aarhus' mest attraktive kvarterer, vil du opleve et hjem, der er skabt til at opfylde dine drømme og behov.

Grib chancen nu, og bliv en del af Trøjborgs eksklusive bo­lig­fæl­les­skab. Kontakt os for en fremvisning og mærk selv den unikke charme ved disse fantastiske lejligheder!

Det er pt ikke muligt at se boligerne, da de er under opførelse, så det er muligt at leje ud fra plantegninger og vi­su­a­li­se­rin­ger. Hvis man vil vente til fremvisning er muligt, bliver man noteret på interesseliste, men med forbehold for at alt er udlejet når dette er muligt.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
80504632
Boligareal
202 m²
Rum/værelser
7/6
Antal etager
2
Leje
25.500 kr./md.
Depositum
3 måneders husleje, 76.500 kr.
Forudbetalt leje
1 måneds husleje, 25.500 kr.
Aconto Varmeudgifter
750 kr.
Aconto Vandudgift
750 kr.
Antenne pris
0 kr.
Internet
0 kr.
Lejeperiode
Ubegrænset
Tilgængelig fra
1. sep. 2024

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Camilla Skovgaard Jonassen

Pro­jek­tansvar­lig, Ejendomsmægler, MDE

cajo@edc.dk40 30 90 9358 58 77 05EDC Projekt Poul Erik Bech

EDC Projekt Poul Erik Bech

Rådhuspladsen 3, mezz, 8000 Aarhus C

805@edc.dk58 58 77 30