EDC Finanscenter søger boligrådgiver

Er du salgskoordinator hos en ejendomsmægler, privatkunderådgiver i bank eller realkreditinstitut, og har du lyst til at prøve kræfter med rådgivning og håndtering af indfrielse af lån i en bolighandel, så er det måske dig vi leder efter som vores nye boligrådgiver til vores finanscenter midt i København?

Vi har travlt i vores finanscenter og vi søger derfor endnu en dygtig og engageret kollega til vores team.

I EDC Finanscenter ekspederer vi indfrielserne af lån i forbindelse med en bolighandel. Når EDC får til opgave at sælge en bolig, finder vi det helt naturligt, at vi foruden salget af boligen, også berigtiger handlen i boligbutikken, samt tillige hjælper sælger med indfrielsen af de gamle lån i boligen gennem vores eget Finanscenter. 

Arbejdsområde:
Du vil komme til at beskæftige dig med rådgivning og ekspedition af kunder ved indfrielse af lån. Du vil selvstændigt styre hele sagsgangen. Du vil have dialogen med alle samarbejdspartnere såsom boligbutikkerne, pengeinstitutter, kreditforeninger mv. Det er en stor fordel, at du har kendskab til hvordan en bolighandel hænger sammen. Derudover vil det være en fordel, at du også har kendskab til de mange forskellige typer af boligfinansiering, der er i dagens marked.

Du vil få en travl og til tider hektisk hverdag med masser af personlige- og faglige udfordringer.

Din profil

Som vores nye medarbejder har du:

  • En relevant praktisk erfaring fra et ejendomsmæglerfirma eller fra bank, sparekasse eller kreditforening
  • Arbejder struktureret og besidder overblik
  • Har et godt humør og er meget serviceminded
  • Trives med rutineprægede opgaver
  • Kundeorienteret samt lægge vægt på det forretningsmæssige

Vi tilbyder

Til gengæld tilbyder vi dig:

  • En god fast månedlig gage, pensionsordning med sundhedsforsikring
  • Et spændende og udfordrende job i en virksomhed i vækst
  • Gode udviklingsmuligheder
  • Et team af engagerede og dygtige kolleger

Du vil blive en del af et team på 12 personer, med hovedsæde på Bremerholm midt i hjertet af København, herunder 2 minutters gang til Kgs. Nytorv. Vi har egen kantine med dygtige kokke, som forkæler os med lækker mad hver dag.

Din ansøgning

Din ansøgning samt CV mv. bedes sendt til HRpeb@edc.dk. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til vores direktør i EDC Finanscenter René Kristensen på 5155 6998 eller vores HR-manager Mette Hvilsom Forsbøl på 2444 1808 såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vores firma.

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.