EDC Poul Erik Bech søger Kundecenterchef til nyoprettet funktion

Er du en erfaren person med et ekstraordinært gå-på-mod, ambitioner og godt humør, kan det meget vel være dig, der bliver sat i fronten for ledelsen og udviklingen af vores nyetablerede kundecenter.

Kundecenteret er en del af vores afdeling for Salgssupport og Forretningsudvikling som har base på Bremerholm i hjertet af København.  Med direkte reference til vores Head of Business Development, Morten Nielsen, bliver det din opgave at sikre, at vi til stadighed løfter kundeoplevelsen og styrker relationerne til vores kunder.

Din lederrolle spænder vidt
I en omskiftelig dagligdag med mange forskellige

 • Udvikling og drift af kundecenteret
 • At lede, fordele og tilrettelægge arbejdet for medarbejderne i kundecenteret – der forventes udbygget til 6-10 personer fra nuværende 4 medarbejdere.
 • At opretholde og sikre en dynamisk og effektiv indsats af dine medarbejdere, som typisk vil være studerende.
 • Selv gå forrest når det gælder servicekald til kunder - private såvel som virksomheder.
 • Medvirke til at vedligeholde og udbygge Danmarks bedste køber-lejer kartotek.
 • Deltage i udvikling af segmenterings- og relationsdatabaser.
 • Deltage i udvikling og administration af interne kurser.
 • Udføre diverse adhoc opgaver i afdelingen for Salgssupport og Forretningsudvikling.

Erfaring fra telemarketing og et stort personligt drive
Det er en forudsætning, at du kommer med minimum 4-5 års erfaring fra en telemarketingafdeling. I dit nuværende job hører du til blandt de mest erfarne og bedst præsterende telemarketingmedarbejdere eller har allerede fået dit første team- eller lederansvar på området. Det vil absolut være en fordel, hvis du har erfaring med at løse både varierende og omfangsrige telemarketingopgaver - og ikke nødvendigvis inden for ejendomsmarkedet.

Dit drive og din energi i forhold til at få succes og lykkes med at indfri dine mål og skabe resultater er helt særligt - det gælder for din afdeling, på dine medarbejders vegne og for dig selv. Gennemslagskraften er solid og du besidder en naturlig autoritet - hvad enten du taler med kunder i telefonen, er i dialog med dine medarbejdere eller arbejder sammen med afdelingens mange interessenter. Selvfølgelig er du tillidsvækkende og troværdig, og formår at skabe stærke interne og eksterne relationer.

Vi matcher din erfaring

 • Et godt kollegialt og stærkt fagligt netværk med engagerede og kompetente kolleger.
 • Et fagligt inspirerende miljø.
 • Mange spændende og udfordrende telemarketingprojekter.  
 • En kultur hvor trivsel og positive arbejdsforhold prioriteres højt.
 • En attraktiv lønpakke med betalt pensions- og sundhedsordning.

Det er ikke kun ejendomme, der har en særlig plads i vores hjerter. Vi er, for størstedelens vedkommende, ejet af den almennyttige fond, Poul Erik Bech Fonden, og gennem overskuddet fra mæglervirksomheden støtter fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for børn. Som medarbejder i EDC Poul Erik Bech er du således med til, at fonden kan uddele støtte. Desuden har vores medarbejdere mulighed for selv at indstille foreninger til fonden.

Din ansøgning
Din ansøgning bedes sendt til Head of HR Jens Hein på HRPEB@edc.dk. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til Jens Hein på tlf. 3048 0320, såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vores firma. 

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.