EDC Poul Erik Bech søger weekendvagt til Frederikssund

Vi søger en frisk weekendvagt til vores team i Frederikssund. Du skal være smilende, udadvendt og er sikkert godt i gang med din uddannelse som Finansøkonom eller Finansbachelor, men du har alligevel tid og overskud til at prøve kræfter med ejendomsmæglerbranchen.

Arbejdstiden, som ligger primært i weekender samt helligdage, er på ca. 7-10 timer ugentlig. Der vil muligvis også være timer om eftermiddagen i hverdagen, som ønskes dækket.

Vi kan tilbyde en studierelevant stilling sideløbende med dit studie, hvor du vil få mulighed for at prøve dig selv af i en varieret hverdag med mange forskellige udfordringer, som matcher dine forventninger om at lære noget nyt.

Med en uddannelse som Finansøkonom eller Finansbachelor har du mange muligheder for ansættelse i EDC Poul Erik Bech. Det betyder, at du har jobmuligheder som mægler (både bolig og erhverv), købermægler, salgskoordinator, finansmedarbejder og ejendomsadministrator. En ansættelse som weekendvagt hos os kan være startskuddet på en spændende karriere i vores virksomhed.

Din ansøgning

Du kan søge jobbet ved at sende din ansøgning til mhf@edc.dk og skrive i emnefeltet 'ansøgning weekendvagt'. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Du er også meget velkommen til at ringe til HR-manager Mette Hvilsom Forsbøl på tlf. 3877 0520, såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vores firma.