EDC Poul Erik Bech uopfordret ansøgning som weekendvagt

Kunne du godt tænke dig et studiejob hos Danmarks største ejendomsmæglerfirma? Vi søger løbende weekendvagter til vore butikker i hele landet.

Du er smilende, udadvendt og er godt i gang med din uddannelse som Finansøkonom eller Finansbachelor, men du har alligevel tid og overskud til at prøve kræfter med ejendomsmæglerbranchen.

Arbejdstiden, som ligger primært på søndage samt helligdage, er på ca. 7-10 timer ugentlig. Der vil muligvis også være timer om eftermiddagen i hverdagen, som ønskes dækket.

Vi kan tilbyde en studierelevant stilling sideløbende med dit studie, hvor du vil få mulighed for at prøve dig selv af i en varieret hverdag med mange forskellige udfordringer, som matcher dine forventninger om at lære noget nyt.

Sådan ansøger du
Du kan sende din uopfordret ansøgning til mhf@edc.dk og skrive i emnefeltet 'Ansøgning weekendvagt'. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt. Såfremt du har spørgsmål til jobbet eller vores fima, er du velkommen til at kontakte vores HR-manager Mette Hvilsom Forsbøl på telefon 3877 0520.