Ejendomsmægler der kan sælge boligdrømme søges til Greve hos EDC Poul Erik Bech

Kan du sælge boligdrømme? Og er det resultaterne og relationen til dine kunder der driver dig i dit arbejde? Så er denne stilling netop skræddersyet til dig! For vi tror på at med din performance, dit drive og dit engagement, medvirker til at give dig en succesfuld rejse som Ejendomsmægler i Greve hos EDC Poul Erik Bech.

Ejendomsmægler med ansvar fra første dag – vejen til succes kan være mange

Du er typen der får energi af, at få lukket en handel. Samtidig får du rig mulighed for at bruge dine naturlige salgsevner. Når du træder ind hos os, lover vi, at du får den nødvendige oplæring og de værktøjer, som skal til for at du bliver en succesfuld ejendomsmægler. Til gengæld forventer vi også, at du kommer med en stor appetit, nysgerrighed og en høj energi, så du kan få løftet resultaterne i vores butik i Greve. Gennem hårdt arbejde og stærke resultater kan du få byggestenene til din fremtidige karriere samtidig med, at du er med til at gøre en forskel for dine kunder. Din nye daglige gang, bliver i vores butik i Greve, hvor du får mulighed for at sparre med dine kollegaer.

EDC Poul Erik Bech er mulighedernes sted

EDC Poul Erik Bech er en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag. Du får mulighed for at møde og sparre med de forskellige ledere og partnere i organisationen. Du vil kunne regne med en massiv support fra EDC Poul Erik Bech hovedsæde samt EDC’s hovedkontor. Som boligmægler får du:

  • Ekstraordinære lønvilkår inkl. pensions- og sundhedsordning
  • Et højt fagligt kompetent miljø
  • Karrieremuligheder i vores organisation for den rette profil
  • Løbende sparring med kollegaer på tværs af landet, for i løbet af din tid, vil du møde mange kunder og kollegaer
  • Et unikt Køberkartotek, som skaffer kunder fra hele landet

Det er ikke kun ejendomme, der har en særlig plads i vores hjerter. Vi er, for størstedelens vedkommende, ejet af den almennyttige fond, Poul Erik Bech Fonden, og gennem overskuddet fra mæglervirksomheden støtter fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for børn. Som medarbejder i EDC Poul Erik Bech er du således med til, at fonden kan uddele støtte. Desuden har vores medarbejdere mulighed for selv at indstille foreninger til fonden.

Hvad gør du nu?

Vi bestræber os mod en hurtig ansættelsesstart og holder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig. Du er velkommen til at kontakte HR & Recruiting Manager Mouna Er Riadi på 3053 4663 eller sende dit cv pr. mail HRpeb@edc.dk eller kontakte vores Underdirektør i bolig Thomas H. Jensen 2232 1586.