HR & Recruiting Manager søges til EDC Poul Erik Bech

Kunne du tænke dig at blive en del af HR-afdelingen i Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed - og sikre at vi fortsat tiltrækker, ansætter og fastholder de bedste medarbejdere i branchen?


HR-afdelingen hos EDC Poul Erik Bech har en central funktion og refererer direkte til ledelsen i virksomheden. HR’s kunder er vores boligbutikker, erhvervscentre, ejendomsadministration, projektafdeling og specialfunktioner over hele landet.  Vi arbejder i et uformelt og dynamisk miljø, hvor der ikke er langt fra ide til handling.


En af vores mest værdiskabende opgaver er, at tiltrække og ansætte de bedste mæglere, salgskoordinatorer, ejendomsadministratorer, controllere, ledere, partnere og stabsmedarbejdere til vores hus. Vores organiske vækst og løbende opkøb af nye forretninger betyder, at vi hvert år ansætter over 100 nye medarbejdere - og i HR varetager vi hele rekrutteringsprocessen fra A til Z.

Din profil
Vi søger en erfaren rekrutteringskonsulent, der ser rekrutteringsfaget som et af de væsentligste håndværk i HR’s bidrag til at skabe succes og vækst i forretningen. Da rollen også indeholder andre HR discipliner må du gerne have erfaring med - og som minimum lyst til - at gennemføre andre samtaler med medarbejdere og ledere i vores organisation. Det være sig trivselssamtaler og andre medarbejdersamtaler, der sigter mod fastholdelse.

Vi forventer, at du 

 • kommer med minimum 5 års rekrutteringserfaring - enten fra en rekrutteringsvirksomhed eller en HR afdeling.
 • har en uddannelsesmæssig ballast som bachelor eller kandidat indenfor HR - Cand. Merc (O), HD(O) eller lignende.
 • er vant til, at arbejde med search aktiviteter som bærende for at øge kvantiteten og kvaliteten i kandidatfeltet.
 • kan skabe stærke relationer til de mange partnere og ansættende ledere i vores forretning.
 • befinder dig godt med et højt aktivitetsniveau i dagligdagen og en branche kendetegnet ved et relativt højt tempo.   
 • vil arbejde flittigt og struktureret med de mange rekrutteringer - til de enkelte dele af vores forretning og på forskellige niveauer.
 • kan evne at håndtere de varierende typer af samtaler, som en hel normal hverdag byder dig. 

Vi tilbyder
Du bliver en del af vores hovedkontor, som holder til i egne lokaler midt i hjertet af København lige ved Metroen på Kgs. Nytorv, hvor vi sidder ca. 90 medarbejdere og har egen lækker kantine med kokke.  

Her får du:

 • Ansættelse i et team med en god og fri atmosfære og samarbejde med 6 gode HR-kolleger.
 • Gode karriere- og udviklingsmuligheder.
 • En attraktiv fast gage.
 • Firmabetalt pensionsordning og sundhedsforsikring.

EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af en almennyttig fond, som primært støtter foreninger, der gør en forskel for børn. Vi er en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag, og vi ønsker at være en aktiv bidragsyder til det lokalsamfund, som vi arbejder i.

Din ansøgning
Hvis vi har vækket din interesse, så tøv ikke med at sende din motiverede ansøgning (Det er vigtigt, at du skriver "HR Recruiting" - og kun det - i emnefeltet) samt CV til vores HR Chef Jens Hein på HRPEB@edc.dk, som forestår processen. Du er også velkommen til at kontakte Jens Hein på mobil 3048 0320.

Hvis du vil lære mere om virksomheden og vores medarbejdere så besøg vores EDC Poul Erik Bech – company site på Facebook og www.poulerikbech.dk