LEA Ejendomspartner i Herlev søger afdelingsleder til udlejningsteamet

Brænder du for at lede et team inden for udlejningsejendomme og være ansvarlig for en afdelings faglige udvikling, så er det måske dig vi søger.

Til vores udlejningsteam i Herlev søger vi en afdelingsleder som er stærk på UNIK og som trives med at lede et udlejningsteam bestående af ejendomsadministratorer, praktikanter og studiemedarbejdere. Som afdelingsleder for udlejningsteamet har du det overordnede ansvar for at vores kunder er glade og tilfredse, og du vil ligeledes have din egen portefølje af ejendomme, hvor du håndterer administrationen.    

Vi søger
Vi forventer, at du har bred erfaring med administration af udlejningsejendomme samt at du har stærke evner inden for personaleledelse, som tilsikrer at du kan drive et team og videreudvikle dine kollegaer. Derudover skal du også have en god indsigt i lejelovgivningen. Som person skal du have en vindende personlighed, hvor du med dine udadvendte sociale evner kan lede et dynamisk team og engagere dine kollegaer i en til tider travl hverdag.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en særdeles spændende stilling med personaleansvar i en national fondsejet virksomhed, hvor vi lægger vægt på at bibeholde vores velfungerende sociale miljø og samtidig drive vores virksomhed fremad.

Vil du være en del af vores rejse mod endnu bedre ejendomsadministration, så send dit CV og ansøgning hurtigst muligt.

Din ansøgning
Din ansøgning bedes sendt til Head of HR Jens Hein på HRPEB@edc.dk. Du er også velkommen til at ringe på telefon 3048 0320. Din henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat

LEA Ejendomspartner A/S, der er en del af EDC Poul Erik Bech, er et landsdækkende administrationsselskab, som størrelsesmæssigt hører til blandt de mellemstore administrationsselskaber.