LEA Ejendomspartner udvider og søger flere ejendomsadministratorer til Næstved

Trives du som ejendomsadministrator, og vil du gerne arbejde i en dansk fondsejet virksomhed med en bundsolid økonomi? Så er du måske vores nye administrator til Næstved. LEA Ejendomspartner er en virksomhed i udvikling og vækst, og derfor søger vi flere kompetente administratorer.   

Som administrator hos LEA Ejendomspartner kommer du til selvstændigt at varetage opgaverne for en portefølje af ejendomme. Dette vil primært være administration af boligudlejnings- og erhvervsejendomme.

Foruden administrationen vil du fungere som sparringspartner med afdelingens øvrige medarbejdere på de mange spørgsmål, der kan opstå i en organisation med mange forskellige kundetyper.

Vi søger
Vi forventer, at du har en relevant teoretisk baggrund, med en del erfaring med ovennævnte opgaver samt UNIK. Du har kendskab til udarbejdelse af budgetter og regnskaber samt gode kommunikationsevner.

Som person er du udadvendt, proaktiv, og er teamorienteret - og har lyst til at arbejde i et selskab med gode værdier, fri omgangstone og verdens bedste kollegaer.

Vi tilbyder
Ansættelse i et stabilt team på 15 medarbejdere i dejlige Næstved, hvor vi har en god atmosfære og et fantastisk samarbejde. En attraktiv lønpakke bestående af fast gage med tillæg af pensionsordning, sundhedsforsikring samt de allerbedste udviklingsmuligheder indenfor en alsidig ejendomskoncern.

Din ansøgning
Din ansøgning bedes sendt til vores Head of HR Jens Hein på HRPEB@edc.dk eller uploadet igennem vores "Søg Job"-funktion.

Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til vores afdelingschef i Næstved Lars Trøster på telefon 5858 8301 eller vores Head of HR Jens Hein på tlf. 3048 0320, såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vores firma. 

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.