Senior softwareudvikler til Danmarks største ejendomsmæglerkæde EDC

Er du passioneret inden for udvikling og har du rygsækken pakket med erfaringer fra rejsen gennem traditionel infrastruktur til cloud baserede services?

Har du en operationel tilgang til dit arbejde og trives du bedst, når du er med til at skabe komplekse og holdbare systemløsninger i et kundedrevet arbejdsmiljø? Arbejder du bedst med frihed under ansvar og vil du have mulighed for, selv at sætte dit præg på udviklingen? Trives du med at løse opgaver i et uformelt og til tider hektisk miljø, hvor der kan være mange opgaver på samme tid?

EDC Gruppen søger to senior backend softwareudviklere med en stærk teknisk baggrund til tiltrædelse den 1. februar 2020. Du skal have interesse i at følge udviklingen inden for de nyeste IT trends, tænke i nye muligheder og du skal være på forkant med at forbedre vores IT setup, så det hele tiden matcher forretningens behov.

Om jobbet

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Vi er en organisation i forandring med høje ambitioner og stort potentiale. Udviklingsteamet består pt. af 8 udviklere, en forretningsudvikler, to IT arkitekter og en Product Owner.

Du får en bred kontaktflade i organisationen, primært med udviklings-, drifts- og supportafdelingen. Det er derfor vigtigt, at du er udadvendt og har gode kommunikations- og samarbejdsevner.

Du vil arbejde dedikeret med EDC-gruppens samlede IT-løsninger for boligsegmentet. EDC-gruppen arbejder målrettet imod at løfte hele det arkitektoniske grundlag for systemporteføljen med henblik på fremtidssikring.

Nøgleansvarsområder

 • Udvikling af forretningens IT-systemer
 • Vedligeholdelse af systemerne
 • Fejlrettelser af IT-systemerne
 • Estimering af opgaver/optimering af forretningens nye ønsker til IT-systemerne
 • Løsning af driftsmæssige opgaver/problemer samt fejlsøgning og analyse

Hvem er du?

 • Analytisk og god til at skabe overblik
 • Har et godt drive for at nå dine mål
 • Fokus på løsninger og muligheder, frem for begrænsninger
 • Lysten til at spille bold med dine kolleger

Faglig kompetence 

 • En relevant uddannelse og dokumenteret erhvervserfaring som udvikler.
 • Brændende interesse indenfor webudvikling.
 • Minimum 5 års erfaring med udvikling i C#, .NET Framework/Core, web API og MSSQL.
 • Du har kendskab til agile udviklingsmetoder, gerne Scrum.
 • Gerne erfaring med DevOps.
 • Du besidder gode skriftlige og mundtlige egenskaber og gode engelskkundskaber

En del af EDC Operational Service
I Operational Service får du 30 dedikerede kollegaer, der beskæftiger sig med kunde- og forretnings-servicering. Vi sikrer hurtig og løsningsorienteret mægler- og kundesupport samt driftssikker systemunderstøttelse. 

Du får et spændende job i en innovativ virksomhed med dygtige og hjælpsomme kollegaer. Vi har kontor på Mynstersvej centralt på Frederiksberg og vi er ca. 75 medarbejdere fordelt på forskellige afdelinger bl.a. IT, Digital, Marketing, Kommunikation, Uddannelse og Økonomi. Derudover har vi et udviklingsteam i Polen. Vi kan tilbyde gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i en organisation med højt til loftet.

Du bliver en del af et engageret team, der glæder sig til at få dig med på holdet. Vi har en kultur, hvor godt humør, teamånd, samarbejdsvilje og tillid er vigtige elementer.

Din ansøgning

Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning og CV til Product Owner, Katia Noyé, på e-mail: kano@edc.dk. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt og i overensstemmelse med den gældende persondataforordning. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Katia Noyé enten på e-mail eller tlf. 61 30 30 06.

Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på EDC´s hjemmeside. Samtaler afholdes løbende, og vi nedtager stillingsopslaget når stillingen er besat.