Studiejob .NET-udvikler

Er du passioneret inden for udvikling og trives du i et i et kundedrevet arbejdsmiljø, hvor hver opgave tvinger dig ud i ny læring?

EDC-gruppen søger en studiemedhjælper indenfor .NET udvikling, som brænder for at fylde sin erfaringsrygsæk og udvikle sig.

Du vil indgå som en del af et udviklingsteam team, der til dagligt vedligeholder og videreudvikler EDC-gruppens IT-løsninger. Rollen vil komme i berøring med en bred vifte af løsninger, man skal derfor have viljen til at lære samt være forberedt på at arbejde i et til tider hektisk miljø.

Hvem er du?

  • Du er i gang med en relevant uddannelse inden for IT eller digitale medier
  • Du er på sidste år af din bachelor eller i starten af dit kandidatstudie.
  • Du er initiativrig, nysgerrig og systematisk.
  • Du trives med at lære nyt og har lyst til at eksperimentere.
  • Du har brændende interesse inden for webudvikling.
  • Du har erfaring med udvikling i C#, .NET Framework/Core, MSSQL og REST.
  • Du er fortrolig med Windows.
  • Du har kendskab til agile udviklingsmetoder

Da du får en bred kontaktflade i organisationen, er det vigtigt, at du er udadvendt og har gode kommunikations- og samarbejdsevner. Sidst men ikke mindst, er det vigtigt du kan formulere dig flydende på dansk i skrift og tale, samtidigt med at du har gode engelskkundskaber.

En del af EDC Operational Service

I Operational Service får du 22 dedikerede kollegaer, der beskæftiger sig med kunde- og forretnings-servicering. Vi sikrer hurtig og løsningsorienteret mægler- og kundesupport samt driftssikker systemunderstøttelse. 

Du får et spændende job i en innovativ virksomhed med dygtige og hjælpsomme kollegaer. Vi har kontor på Mynstersvej centralt på Frederiksberg og kan tilbyde gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i en organisation med højt til loftet.

Du bliver en del af et engageret team, der glæder sig til at få dig med på holdet. Vi har en kultur, hvor godt humør, teamånd, samarbejdsvilje og tillid er vigtige elementer.

Din ansøgning

Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning og CV til Rune Kobberø, Direktør, Operationel Service på e-mail: rune@edc.dk. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt og i overensstemmelse med den gældende persondataforordning.

Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på EDC´s hjemmeside. Samtaler afholdes løbende, og vi nedtager stillingsopslaget når stillingen er besat.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Rune Kobberø enten på e-mail eller tlf. 5117 7383

EDC er Danmarks største ejendomsmæglerkæde med butikker over hele landet og en stærk position i markedet. edc.dk er Danmarks største boligsite og blandt de 10 mest besøgte hjemmesider i Danmark.