Bliv medejer af Danmarks største ejendomsmæglerkæde

I en kæde med mere end 230 butikker, er der konstant en række igangværende generationsskifter. Du kan være med til at sikre, at både EDC og vore kunder kommer godt videre.

Om dig

Du er naturligvis ejendomsmægler med solid erfaring. Værdier som troværdighed, initiativ og faglighed ligger dig meget på sinde, og du går aldrig på kompromis med kvaliteten i dit arbejde.

Du har et brændende ønske om at blive selvstændig og drive din egen butik, bruge dine talenter og udvikle og afprøve dine ideer samtidig med, at du er en del af et fællesskab, der bakker dig mest muligt op i hverdagen.

Vi tilbyder mulighed for

Ubegrænset succes i en selvstændig og uafhængig ejendomsmæglerkæde, der arbejder målrettet på at være proaktiv og nyskabende. Det gælder både inden for produktudvikling, IT, markedsføring og uddannelse og ikke mindst din egen personlige og faglige udvikling.

Udvikling

Vi afholder løbende fælles udviklingsmøder og konferencer i ind- og udland for alle medarbejdere, indehavere og partnere. Med andre ord har vi fokus på videndeling, fællesskab og udvikling på tværs af butikkerne. 

Vi tror på, at den virksomhed, der vinder kampen om de bedste medarbejdere, også er den virksomhed, der vinder kampen om kunderne. Derfor har EDC fælles uddannelse og træning. På den måde sikres det, at dine medarbejdere altid er blandt branchens bedste.  

Fakta om EDC

EDC er Danmarks største ejendomsmæglerkæde. Vi er over 230 butikker fordelt over hele landet, og har været eksperter på boligmarkedet i mere end 36 år. Ud over boligområdet, har EDC også Erhverv og Feriepartner Danmark og så er vi medejere af Robinhus. Vi står bag en lang række af de tiltag, som i dag er faste produkter i ejendomsmæglerbutikkerne eller som er blevet ophævet til lov på området. Vi har ca. 225 partnere i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig

Skriv til os hurtigst muligt og oplys hvilket område, du kan gøre det bedst i. Vi tager så en seriøs snak om fremtiden.

Kontakt Charlotte Kjær-Richardt (ckr@edc.dk). 
Alle henvendelser behandles fortroligt.

Søg job hos EDC

I nedenstående oversigt finder du de ledige stillinger i EDC. Vi modtager løbende uopfordrede ansøgninger, så vi slår sjældent alle vores stillinger op. Du er altid velkommen til at kontakte os uopfordret direkte i den EDC-butik, du gerne vil arbejde i - Find din lokale EDC-mægler her