Job som sagskoordinator

Hvis du har interesse for mennesker og deres boliger og ønsker du samtidig en stabil hverdag i faste rammer, er jobbet som sagskoordinator måske noget for dig. Du vil typisk have base i en EDC-butik, hvor du tager du dig af alt papirarbejdet i forbindelse med en bolighandel, så salget foregår optimalt – og så nemt som overhovedet muligt for kunderne. Til at hjælpe dig har vi en række IT-værktøjer og systemer af høj kvalitet, ligesom du altid vil have mulighed for at sparre med kolleger fra EDC-butikker over hele landet.

Sagskoordinatoren står for at:

  • sætte annoncer op
  • Indhente dokumenter hos de kommunale myndigheder
  • hente dokumenter hos sælger og ejerforeninger/grundejerforeninger
  • skrive skøde og refusionsopgørelse
  • berigtige handlerne - blandt andet ved tinglysning
  • passe telefonerne og booke møder for mæglerkollegaer
  • ajourføre salgsmateriale og salgsudstillingen i butikken.

Du har fast løn og fast arbejdstid i butikken.

Kontoruddannelse et godt sted at starte
For at blive sagskoordinator kan du for eksempel have en uddannelse som kontorassistent med speciale i administration. Du kan også blive sagskoordinator ved at starte som kontorassistentelev i butikken og samtidig blive uddannet på handelsskolen. Uddannelsen som finansøkonom er også en god baggrund for at blive sagskoordinator.

Er du under uddannelse – eller har du ingen eller kun lidt erfaring med administration – skal du ikke give op af den grund, da vi vægter dine personlige egenskaber meget højt.

Personlige egenskaber
Vil du gerne være sagskoordinator er det vigtigt, at du er serviceminded og pligtopfyldende, og at du har et godt overblik med sans for detaljerne. Du skal have evnen til at smile, selvom der er travlt, og du skal have en høj stresstærskel.

Karrieremuligheder
Jobbet som sagskoordinator er en god begyndelse, hvis du senere ønsker at gøre karriere inden for mæglerbranchen. Mange sagskoordinatorer videreuddanner sig til ejendomsmæglere for at sikre sig den nødvendige teoretiske ballast til at håndtere hele sagsgangen i en ejendomshandel.

Søg job hos EDC

I nedenstående oversigt finder du de ledige stillinger i EDC. Vi modtager løbende uopfordrede ansøgninger, så vi slår sjældent alle vores stillinger op. Du er altid velkommen til at kontakte os uopfordret direkte i den EDC-butik, du gerne vil arbejde i - Find din lokale EDC-mægler her