En del af byens liv

Ligesom alle andre går vi op i vores by og bidrager på lige så mange forskellige måder, som vi er mæglere. Det vil vi gerne vise dem, vi bor i byen sammen med.

Som landets største ejendomsmæglerkæde sælger vi flest boliger i landet. Det gør vi, fordi vi er gode til det. Og fordi vi har forstået, at man ikke bare køber et hus eller en lejlighed, men et hjem. Og at det hjem er en del af den by, det ligger i.

Vi arbejder og bor ikke bare i vores by, men går op i den. Gør lidt mere for den, har hobbyer, og ligesom alle andre deltager vi i foreningerne lige fra at være frivillig til muslingefestival, formand for motocross-klubben til at starte et familiemotionscenter. Og fra at være medlem af byrådet, sponsorere byens svømmetalent og til at være kasserer i fodboldklubben.

Det vil vi gerne vise jer. Derfor har vi lavet en reklamefilm med saft og kraft med gæve vikinger, som du kan se ovenfor. Reklamefilmen ruller over skærmen fra den 26. december. Men hvordan foregår det, når man laver en reklamefilm?

Kom med bag kameraet og se et sneak peek