Mere end 1 mio. uddelt til gode oplevelser

Den landsdækkende kæde af feriehusudlejningsbureauer i Feriepartner Danmark har i år støttet flere end 80 lokale arrangementer og idéer med mere end 1 mio. kr.

Fælles for de mange støttede arrangementer er, at de medvirker til at gøre et besøg i lokalområdet til en god oplevelse for både fastboende og turister. Projekterne har spændt lige fra en mobilsauna i Liseleje til aftenkoncerter ved Blåvand Fyr.

De bedste initiativer er blevet indstillet til den afsluttende FeriepartnerPris, hvor en dommerkomité bestående af Niels Erik Folman, CEO Danske Licens Spil, Dorte Kiilerich, direktør Living Concepts og Mads Schreiner, markedschef i VisitDenmark, Tyskland har udpeget de tre bedste projekter blandt de 80. Ved en festlig kåring i København blev de tre vindere afsløret, ligesom de fik overrakt yderligere i alt 100.000 kr. til at fortsætte det fine arbejde i 2019.

Hovedprisen gik til Løkken Molefestival, der er en festival for både øjne, ører og gane, idet der i høj grad er fokus på de kulinariske kvaliteter i området omkring Løkken. På andenpladsen kom vandreprojektet ”Thy Hike” mens tredjepladsen gik til ”Musikfest i børnehøjde” i Løgstør.

"Det er første gang, vi gennemfører uddelingen af midler til lokale projekter i den såkaldte oplevelsespulje," fortæller Feriepartners direktør Flemming Toft Andersen. "Der har været fantastisk mange gode projekter, som alle bidrager til at gøre Danmark mere attraktivt, både som sted at bo og som turistdestination. Jeg er virkelig imponeret over de mange ildsjæles arbejde, og den kreativitet der lægges for dagen rundt omkring. Oplevelsespuljen er vores måde at sige tak for det store arbejde, som de frivillige yder, og det er i øvrigt noget vi i Feriepartner Danmark fortsætter med i 2019."

Det er allerede nu muligt at søge om midler til et arrangement i 2019, hvilket kan ske på feriepartner.dk/oplevelsespulje. Fristen for ansøgninger er 1. februar.

Alle støttede projekter kan ses på feriepartner.dk/oplevelsespulje/vindere-2018/

Feriepartner Danmark er en del af EDC-Gruppen a/s.