Nyhed: Se hvordan din drømmebolig ser ud med ovenlys

Et nyt samarbejde mellem EDC og VELUX Danmark skal vise, hvordan dit kommende hjem kan se ud med ovenlysvinduer. Fremover vil udvalgte salgsopstillinger indeholde dagslysvisualiseringer, så du som køber bedre kan vurdere mulighederne for at skabe de perfekte rammer for dit familieliv.

Uanset om man bladrer i salgsopstillinger på nettet eller er til en fysisk fremvisning, så kan det være vanskeligt at ignorere farverne på væggene, ruminddelingen eller forestille sig, hvordan køkkenet kunne komme til at se ud. Når det kommer til dagslys, er det om muligt endnu sværere. For hvordan ser ”mere dagslys” egentlig ud?

Lige præcis det spørgsmål har EDC og VELUX Danmark sammen sat sig for at besvare. I den kommende tid tester vi i fællesskab, om købere og sælgere finder det relevant at få illustreret muligheden for ovenlysvinduer. Udvalgte salgsopstillinger vil nemlig inkludere en visualisering af et rum henholdsvis med og uden ovenlysvinduer. På den måde vil vi hjælpe dig, der er på udkig efter drømmeboligen, med at se nye muligheder i de huse, du kigger på.

Visualiseringen viser et før- og efter-billede, samt en video, hvor du får en fornemmelse af, hvordan dagslyset ændrer sig i rummet i løbet af dagen. Her er der taget højde for boligens beliggenhed, verdenshjørner, taghældning og flere andre faktorer.

Se eksempel på en aktuel sag her

Held og lykke med boligjagten – og med at skabe din fremtidige drømmebolig!

Interesseundersøgelse
Vi vil gerne undersøge, om vores kunder finder det relevant at få illustreret muligheden for ovenlysvinduer på boliger til salg.

Ville du, som sælger eller køber, være interesseret i at få visualiseret potentialet for lysindfald i en bolig med VELUX-vinduer? 

Ja, det lyder spændende

Nej, det er ikke relevant