Lejlighed fra EDC

Regina-bygningen

8000 Aarhus C

11.500 - 18.000 kr./md.

95 - 143 m² - 2 - 5 rum
Projektsag
11 ud af 29 lejligheder tilbage

Eksklusive lejligheder i Regina Bygningen

Nyrenoverede lejlighed i Regina Bygningen og her er kræset for detaljen i både indretning, materialer, store vinduespartier og en smuk udsigt fra samtlige lejligheder. Lejligheden er beliggende i en nyere tilbygning til ejendommen, som blev opført i 2004 og ligger blot et stenkast fra gågaden og resten af midtbyens faciliteter. Her kan nævnes 400 meter til banegården, 120 meter til Salling og 140 meter til Aarhus Rutebilstation.

Lejligheden er indrettet med entré, dejlig lyst og stort køkken alrum med alle hårde hvidevarer, som er i åben forbindelse til stuen. Alle lejligheder er med store vinduespartier og med fokus på godt lysindfald. Lejlighederne har store soveværelser, og yderligere værelser af god størrelse. Lejligheden har et stort badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler.

Til hver lejlighed er der et opbevaringsrum og flere af lejlighederne har altan eller tagterrasse. Det hyggelige og ugenerte gårdmiljø kan benyttes af alle lejere. Ydermere er der elevator til alle etager.

Loading...

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Camilla Skovgaard Jonassen

Pro­jek­tansvar­lig, Ejendomsmægler, MDE

cajo@edc.dk40 30 90 9358 58 77 05EDC Projekt Poul Erik Bech