Ejerlejlighed fra EDC

Teglsøerne - Ejerlejlighed

2990 Nivå

2.470.000 - 3.045.000 kr.

78 - 100 m² - 2 - 4 rum
Projektsag
19 ud af 39 ejerlejligheder tilbage

Teglsøerne - 3-værelses ejer­lej­lig­he­der i naturskønt område

Velkommen til Teglsøerne i Fredensborg Kommune. Kun en halv times kørsel fra Indre København får du her fodfæste i den nord­s­jæl­land­ske natur og kommer tæt på skovens træer og havets bølger.

Teglsøerne er et moderne og mangfoldigt boligkvarter i kystbyen Nivå og byder på både ejer­lej­lig­he­der, rækkehuse samt townhouses. På en smuk grund med direkte adgang til Lergravssøerne og grønne stisystemer, opføres ejerboligerne i samhør med den om­kring­lig­gen­de natur.

Byhuset er i tre etager med boliger i forskellige størrelser alt efter dit behov. Der er nem adgang til boligerne både via trappen i det fælles trapperum og med elevator. Boligerne indeholder entré med adgang til badeværelse og til et opholdsrum med køkken, spisestue og stue med altan. Placeringen af boligerne gør dem gennemlyste med udsigt til naturen og de fælles opholdsarealer.
Boligerne har henholdsvis 1, 2 eller 3 soveværelser.

Bemærk at de visualiserede billeder ikke er af den specifikke bolig, men vi­su­a­li­se­rin­ger af projektet.

Lejlighederne udvikles som pro­jekt­lej­lig­he­der af MT Højgaard.

I samarbejde med Teglsøernes nabo, Plushusene opføres der et mul­ti­funk­tio­nelt fælleshus ved søbredden. Her kan I mødes til en kop kaffe på tagterrassen, mens de mindste boltrer sig i børnehulen. Man kan spise en hyggelig fællesmiddag i den store spisesal, få pulsen op til en dansetime eller i fitnesslokalet og lade kreativiteten få frit løb i atelieret og i værkstedet.

Læs mere om projektet på Teglsøerne.dk

Aktuelle boliger

Loading...