Fritidshus fra EDC

Langsand Langs Sand - Fase 2

6960 Hvide Sande

1.225.000 - 1.595.000 kr.

50 m² - 3 rum
Projektsag
6 ud af 15 fritidshuse tilbage

RÅHUS KR. 1.225.000,00 / NØGLEFÆRDIG EXCL. MØBLER KR. 1.595.000,00

Boligen: Nyopført, charmerende, farverig og moderne ferielejlighed i hjertet af Hvide Sande, direkte ved den spændende "Tyskerhavnen" ved Ringkøbing Fjord, som er kendt for sin helt unikke stemning, havnemiljø og flotte lystbådehavn.
Feriehusene er omkranset af et typisk ve­st­kyst­land­skab med klitter, marehalm sandstrand og Vesterhavet indenfor få minutters gang herfra, hvilket understreger områdets unikke placering og dets rolighed midt i byen. Projektets feriehuse raffineres ved deres far­ve­ko­or­di­ne­re­de facader i rød, grøn eller sort og tagpap i matchende farve.

Fe­ri­e­lej­lig­he­den er en del af foreningen af ejere i Langsand Langs Sand, som er kendetegnet ved en helt unik arkitektonisk fremtræden baseret på arkitektens materialevalg med minimal ved­li­ge­hol­del­se, farverig, tidssvarende og moderne indretning med al den komfort man kan ønske sig af en ferielejlighed, samt et nærområde med bl.a. små kanaler og en helt speciel maritim stemning! Naturligvis kombineret med en både særdeles bynær beliggenhed, og tæt på Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Her får du virkelig mulighed for at komme tæt på det autentiske liv ved Ringkøbing Fjord, hvor du og din familie kan nyde ferier og weekender i skønne omgivelser - midt imellem fjord og hav.

Fe­ri­e­lej­lig­he­den sælges nøglefærdig excl. indbo.

Indretning: Boligen opføres i 1 plan. Indretning: Entre. Kombineret køkken og opholdsstue med adgang til stor skøn syd-vest vendt træterrasse på 28 kvm. Soveværelse. Ekstra værelse. Badeværelse med bruseniche. Til lejligheden hører egen P-plads og et lille integreret skur på 1 kvm.

Udlejning: Lejligheden kan udlejes som et "All-inclusive" koncept inkl. forbrug (el, vand og varme) samt obligatorisk rengøring via Feriepartner Hvide Sande. Der foreligger udlejnings budget med forventet årlig lejeindtægt på kr. 106.513 til ejer før skat og fratrukket udgifter til forbrug af el, vand og varme.
Der er ingen ud­lej­nings­pligt.

Aktuelle boliger

Loading...

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Gitte Kirstine Hammer

Indehaver, Ejendomsmægler & valuar

gti@edc.dk97 31 22 99EDC Hvide Sande