Rækkehus fra EDC

Teglsøerne

2990 Nivå

3.520.000 - 3.670.000 kr.

113 - 123 m² - 4 rum
Projektsag
13 ud af 58 rækkehuse tilbage

Teglsøerne - 4-værelses townhouse i naturskønt område

Velkommen til Teglsøerne i Fredensborg Kommune.

Kun en halv times kørsel fra Indre København får du her fodfæste i den nord­s­jæl­land­ske natur og kommer tæt på skovens træer og havets bølger.

Teglsøerne er et moderne og mangfoldigt boligkvarter i kystbyen Nivå og byder på både ejer­lej­lig­he­der, rækkehuse samt townhouses. På en smuk grund med direkte adgang til Lergravssøerne og grønne stisystemer, opføres ejerboligerne i samhør med den om­kring­lig­gen­de natur.

Sivrækkerne der opføres som rækkehuse, byder i stueplan på et stort HTH-køkken, i forbindelse med spisestue og opholdsrum, samt et rummeligt gæstetoilet. Stuen inviterer uderummet ind, med dens store glasparti og direkte udgang til boligens træterrasse. Fra køkkenet er der udgang til en flisebelagt forhave. 1. sal indeholder et ”master bedroom”, to værelser og et stort, moderne badeværelse med vaskesøjle. Det er muligt at tilkøbe en væg i ”master bedroom”, for at få hele 4 soveværelser

Boligen har masser af sollys fra karnapper og kviste, der bryder tagkanten med store vinduespartier og skaber hyggelige opholdskroge med lys og luft.

Bemærk at de visualiserede billeder ikke er af den specifikke bolig, men vi­su­a­li­se­rin­ger af projektet.
Boligerne opføres som projektboliger af MT Højgaard.

I samarbejde med Teglsøernes nabo, Plushusene opføres der et mul­ti­funk­tio­nelt fælleshus ved søbredden. Her kan I mødes til en kop kaffe på tagterrassen, mens de mindste boltrer sig i børnehulen. Man kan spise en hyggelig fællesmiddag i den store spisesal, få pulsen op til en dansetime eller i fitnesslokalet og lade kreativiteten få frit løb i atelieret og i værkstedet.

Læs mere om projektet på Teglsøerne.dk

Aktuelle boliger

Loading...