Villa fra EDC

Skovbo

9520 Skørping

3.150.000 - 3.200.000 kr.

140 m² - 5 rum
Solgt
2 ud af 14 villaer tilbage

Bæredygtige dobbelthuse direkte til den smukke Purker Skov!

Med beliggenhed direkte til den smukke Purker skov i Skørping udbyddes nu 14 boliger i bæredygtigt byggeri! Boligerne bliver i halvandet plan med egen carport, udhus og have samt grønne fællesarealer. Boligerne henvender sig både til unge og ældre med hele 4 værelser (kan evt. laves til 2 eller 3 store værelser) og 2 badeværelser. Samtidig med at man er helt tæt på Skørpings smukke natur er der gåafstand (800 meter) til indkøb, Kul­tur­sta­tio­nen, Stationen, biograf m.m.

Som by tilbyder Skørping bl.a Folkeskole med ny indskoling og legeplads integreret i skoven. Idrætscenter med rigtig gode faciliteter og en aktiv idrætsforening. Masser af gode mountainbike og løbespor i skoven. Skøn natur i Rold Skov, Rebild Bakker og ved badesøen Store Økssø der bliver brugt både sommer og vinter. Rideklub, golfbane, skaterbaner, tennisklub og meget mere...

Boligerne indrettes med følgende planløsning: Stueetage med bryggers, badeværelse, åbent køkken-alrum og stue. Badeværelset er med væghængt toilet og bruseniche, bryggerset er med ekstra skabe og stuen har skydedør ud til haven og stor træterrasse. På 1. sal er der 4 gode værelser samt badeværelse. Badeværelset bliver som i stueetagen med væghængt toilet og bruseniche. De 4 værelser kan ændres til 2 eller 3 hvis køber ønsker større værelser.

Der er naturligvis gulvvarme i hele boligen, genveksanlæg og ejendomen leveres nøglefærdig, hvilket betyder køber blot skal flytte ind. Der er mulighed for selv at vælge inventar, hårde hvidevarer samt sanitet, ligesom der er mulighed for diverse tilvalg. Valg af klinker skal være foretaget inden 1. august 2021. Forventet indflytning 1. oktober 2022.

Kontakt Kåre Schmølker på 61556055 for yderligere oplysninger samt personlig fremvisning og gennemgang af projektet.

Aktuelle boliger

Loading...

Boligen er vigtig for livskvaliteten

Mere end 2/3 dele mener at boligen er vigtig for livskvaliteten. Derfor gør vi os umage hver eneste dag og med hver eneste kunde vi møder.

Kåre Schmølker

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

kasc@edc.dk61 55 60 5561 55 60 55EDC Danebo, City