EDC Boligland I/S, Skanderborg

Bestil gratis Salgstjek hos din lokale EDC-mægler i Skanderborg

                                        

EDC Boligland I/S Skanderborg - Hørning
Adelgade 85A
8660 Skanderborg
Telefon: 86 52 35 00
E-mail: 836@edc.dk
http://www.edc.dk/skanderborg/

Lokal mægler i Skanderborg med landsdækkende salgsnetværk

Med mere end 230 butikker i Danmark er EDC landsdækkende. Vi har derfor også en erfaren og lokalkendt mægler i Skanderborg, som kan trække på et landsdækkende salgsnetværk og derved hjælpe dig godt igennem dit boligsalg. Vi opererer i både Skanderborg, Stilling, Hørning og omegn, og vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten du skal købe, sælge, omlægge lån eller ønsker en grundig rådgivning om finansiering. Hos EDC Skanderborg – Hørning er du garanteret faglig og kompetent hjælp, idet faglighed og erfaring er grundpillerne hos EDC.  

Hvad er min bolig værd – og er der købere til den?

Prøv ”Find din Køber” ved at indtaste din adresse og se, hvor mange købere EDC har til en bolig som din. Herefter kan du aftale et gratis salgstjek hos vores mægler i Skanderborg. 

Salgsfremmende fordele

EDC har mange unikke fordele som Danmarks største ejendomsmæglerkæde. EDC har for femte år i træk Danmarks største boligsite. Vi markedsfører din bolig på internettet med ”Onlinepakken” samt i de lokale medier og driver derved øget trafik til din bolig på edc.dk. Det er en klar fordel for dig som sælger i forhold til at nå ud til så mange interesserede købere som muligt.

Gode salgsresultater kommer af flid, erfaring, lokalkendskab og godt netværk. Bestil gratis salgstjek hos EDC i Skanderborg og hør mere om, hvordan vi sælger din bolig i Skanderborg bedst muligt.