Din lokale ejendomsmægler

EDC Skjern og Tarm

Hvem er vi hos EDC Skjern & Tarm

EDC Skjern & Tarm består i dag af to boligbutikker, som beskæftiger sig med salg og rådgivning omkring fast ejendom. Firmaet blev etableret i 1977 af ejendomsmægler Jørgen Axelsen og ejes i dag af Johnny Sørensen og Jørgen Axelsen.

For os er det en decideret livsstil at være ejendomsmægler. Vi brænder for det vi laver. At være betroet hvervet som mægler i den vigtige disposition, det er at handle bolig, dét sætter vi en stor ære i. Vi stræber derfor vedholdende og dynamisk efter at slutte en handel optimalt af og nyder at se et konkret resultat af vore indsatser.

Hos EDC Skjern & Tarm lægger vi stor vægt på de ansattes faglige kvalifikationer. Derfor har vi 4 ejendomsmæglere beskæftiget, heraf er 3 tillige valuarer. Dertil kommer vores dygtige kontorpersonale. Disse kompetencer kombineret med en udtalt omhu i hver eneste handel er medvirkende til, at vi - selv efter utallige handler gennem mange år, - nok har branchens laveste fejlprocent.

De fleste ansatte har været i firmaet i en lang årrække. Det er en stor fordel, at vi i hver butik er så mange med indgående lokalkendskab, idet vi kan bidrage med en erfaring og et unikt netværk, som alle vore kunder har stor glæde af.

Vores ambition er at imponere vore kunder. Vi forsøger at blive ved med at optimere pris og vilkår for vores sælgere, og det har resulteret i mange solstrålehistorier fra tilfredse kunder. 

Samtidig ved vi, at det er vigtigt at bevare jordforbindelsen, og noget af det væsentligste er at være ærlige og tryghedsskabende i kommunikationen.

Mæglerbranchens fælles hjemmeside – www.boligsiden.dk, måler daglig indsatserne hos alle ejendomsmæglere i hele landet og sammenligner resultaterne til glæde og gavn for forbrugerne. Vi er stolte af at kunne fremvise en klar 1. plads på alle de væsentligste målepunkter, som antallet af solgte boliger, mindst afslag ved endelig handel og ikke mindst den største markedsandel. Alt dette danner de perfekte rammer for både køber og sælger. 

Vi glæder os til også at hjælpe dig godt videre.

Venlig hilsen personalet hos EDC Skjern & Tarm

  • EDC Mæglere i EDC Skjern og Tarm
  • Kort
  • Liste
Henter data. Vent venligst.
EDC Skjern & Tarm A/S

EDC Skjern & Tarm A/S Telefon 97 35 00 44

Holger Danskes Plads 4

6900 Skjern

EDC Skjern & Tarm A/S

EDC Skjern & Tarm A/S Telefon 97 37 32 55

Storegade 17

6880 Tarm

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...