Skal udfyldes

Bestil et Salgstjek og vind en uge i sommerhus 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Få en professionel vurdering

Vil du sælge dit sommerhus, er det første skridt på vejen at få en professionel vurdering.

Med et gratis Salgstjek får du:

  • en grundig vurdering af dit sommerhus' værdi
  • forslag til, hvad du kan gøre for at få sommerhuset solgt
  • en beregning af din økonomi efter salget
  • hjælp til evt. at leje huset ud, mens det er til salg.

Sælg dit sommerhus hos EDC. Kontakt os for en salgsvurdering af dit sommerhus idag.

Danmarks sommerhusmægler nr. 1

EDC er Danmarks største kæde af sommerhusmæglere, og vi er specialister i at sælge sommerhuse.

Skal vi også hjælpe dig, så kommer vi gerne forbi og giver dig en grundig vurdering. 

Solgt eller gratis

Du kan sætte dit sommerhus til salg med modellen ’Solgt eller gratis’, hvor du ikke betaler for mæglerens arbejde, hvis sommerhuset ikke bliver solgt inden for en aftalt tidsramme. Din mægler kan rådgive dig om, hvilken af EDC's salgsmodeller der passer bedst til dig.

 

Se EDC's salgsmodeller

Solgt eller gratis. Sælg dit sommerhus hos EDC. læs mere her.

Hvad sker der hvornår?

Salgsmateriale og markedsføring

Vi udarbejder salgsmateriale med foto, boligfilm og plantegning, så dit sommerhus er præsenteret indbydende og professionelt. Sammen med din mægler skal du tage stilling til, hvordan dit sommerhus skal markedsføres både i avisen og online.

Til salg

Dit sommerhus er nu til salg bl.a. på Danmarks mest besøgte mæglersites edc.dk og boligsiden.dk (jf. Dansk Online Index). Du har også mulighed for at dele din annonce via Facebook. Og vi præsenterer dit sommerhus i vores vinduer og for de købere, der besøger os i butikken.

Køberkartotek

Din annonce bliver sendt til Danmarks største køberkartotek. Vi har masser af potentielle købere, der måske har ventet på et sommerhus som dit. De får en unik chance for at slå til før andre - og du får mulighed for et hurtigt salg.  

1 til 1-fremvisning

I disse dage med coronavirus viser vi kun ejendomme frem 1 til 1, dvs. kun med tilstedeværelse af mægler og køber. Alle åbent hus-arrangementer er derfor aflyst. Vi bruger håndsprit, undgår at give hånd og holder lidt mere afstand – men du får som altid et smil.

Solgt

Vi sørger for at få salgsaftalen på plads og sikrer, at køber har finansieringen klar til tiden. Vi henter også en bankgaranti fra købers bank, så du har sikkerhed for, at handlen er endelig.

Salgsafregning

Når handlen er på plads, udregner vi en refusionsopgørelse, så du får udbetalt den del af ejendomsskatten, forbrugsafgifterne, forsikringer, grundejerforening og fællesudgifter, som køber skal stå for.

Lej dit sommerhus ud, mens det er til salgDu kan udleje dit sommerhus, mens det står til salg, og tjene lidt ekstra, mens du venter på den rette køber. 

 

Læs mere om udlejning af sommerhus

Få hjælp til at sælge din feriebolig i udlandetVil du gerne sælge din feriebolig i udlandet, kan vi hjælpe dig. Du skal blot kontakte din lokale mægler - så hjælper vi dig godt videre.

 

Kontakt mægler