Ejerlejlighed fra EDC

Henrik Steffens Vej 7, 1. tv

1866 Frederiksberg C

4/2 rum, 111 m²
Solgt

Klassisk, udsøgt stand, altan og nem parkering

Område: Gammel Kongevej emmer af historie og storbyliv. Herskabelige etageejendomme ligger side om side, og her er masser af spændende spe­ci­al­bu­tik­ker, restauranter og caféer. Derudover i gåafstand til Værnedamsvej og Vesterbro, og når du trænger til frisk luft og ro, kan du lægge gåturen forbi byens grønne oaser såsom Frederiksberg Have og Land­bo­højsko­lens smukke Have. Nu også med kort afstand til metroen på Frederiksberg Alle. Et stort plus for ejendommen er at der ligger et parkeringshus på gaden, som man kan benytte via sin beboerlicens fra kommunen.

Indretning: Boligen har været gennem den helt store renovering, som er blevet udført med respekt for historien og de klassiske detaljer. Her har man nyt sil­de­bens­par­ket­gulv i hele boligen, nyt køkken, restaureret den orginale stuk i køkken alrum, nyt og lækkert badeværelse med separat bruseniche og gulvvarme, nye og elegante Frederiksberg-paneler. Alt dette skal simpelthen opleves ved selvsyn!
Fra entréen, hvor man bliver mødt af et stilrent indbygget skab til sko og overtøj, har man adgang til boligens hjerterum – nemlig det helt fantastiske køkken alrum. Rummet er yderst veludnyttet og rummer plads til den store kogeø samt både spisebord og so­faar­ran­ge­ment. Alrummet er enormt lyst, da hele 8 fag vinduer giver lys.
Den smarte udnyttelse af køkkenalrummet åbner for muligheden for hele 3 soveværelser, som der i dag er. De er vel­pro­por­tio­ne­re­de og master bedroom har en stor skabsvæg og udgang til den skønne vestvendte altan, som ligger til den rolige gård. Der er ret åbent og langt til na­bo­e­jen­dom­me­ne og det hele fremgår der lyst og solrigt. Yderligere 2 gode soveværelser, hvor det ene har vaskesøjle elegant gemt væk bag skabslåger. Endeligt har man et lækkert badeværelse med separat bruseniche med glasvæg og gulvvarme - ligesom resten af boligen – er gennemført ned til mindste detalje.
Ejendom: Smuk og klassisk Frederiksberg ejendom fra 1910, der løbende er blevet moderniseret. Læs lidt mere om foreningens renoveringer igennem årene på deres hjemmeside:

Fakta om Frederiksberg (104.899 indbyggere)

Kommuneskat
24,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
3,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.503 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.503 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.901 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
22,2

Oplysninger

Sagsnr.
20401886
Boligareal
111 m²
Rum/værelser
4/2
Antal etager
1
Byggeår
1910
Energimærke
D
Liggetid
17 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Benjamin Stender

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

bst@edc.dk27 29 24 5858 58 78 24EDC Poul Erik Bech, Falkoner Allé

EDC Poul Erik Bech, Falkoner Allé

Falkoner Alle 58, 2000 Frederiksberg

204@edc.dk58 58 82 10