Ejerlejlighed fra EDC

Ahlgade 4C, st. th

4300 Holbæk

3/2 rum, 108 m²
Solgt

Rummelig stuelejlighed med alt indenfor gåafstand

På en yderst central beliggenhed udbyder vi denne lyse og rummelige stuelejlighed til salg via EDC Poul Erik Bech i Holbæk. Her er alle byens herligheder inden for absolut gåafstand og ejerforeningen er yderst veldrevet. Lejligheden, selv om den er i stueplan, ligger så højt ud mod gaden, at man kan se ud, men ikke ind. Med til lejligheden er der en privat par­ke­rings­plads og et kælderrum. I kælderen er der ligeledes et fælles lokale, som kan lånes til fødselsdage, påskefrokost eller andre festlige lejligheder. Adgang til kælderen kan også ske via elevator.

Selve lejligheden er indrettet som følger: Entré med garderobeplads, badeværelse med toilet, håndvask, brus og kombineret vaskemaskine og tørretumbler. To gode soveværelser og mulighed for at indrette endnu et værelse i lejlighedens nordøstlige hjørne. Flot køkken med god skabsplads og udgang til privat fliseterrasse. Stuen er rummelig og har et flot lysindfald fra de store vinduespartier, som mod vest har en hyggelig karnap, hvor udsigten til fjorden kan nydes i fulde drag. Alt fremstår flot vedligeholdt og der er ligeledes mulighed for hurtig overtagelse.

Alt i alt en super flot lejlighed som vi glæder os til at fremvise. Kontakt os i dag for nærmere aftale.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Holbæk (74.129 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.471 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.273 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.890 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
21,4

Oplysninger

Sagsnr.
43104014
Boligareal
108 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
2007
Energimærke
C
Liggetid
11 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Allan Bachmann

Indehaver, Afdelingsleder

aba@edc.dkEDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Labæk 10, 4300 Holbæk

431@edc.dk59 45 10 02