Rækkehus fra EDC

Humlehusene 56

2620 Albertslund

4/3 rum, 151 m²
Solgt

Attraktivt rækkehus med stor have

Pænt og ind­flyt­nings­klart rækkehus med skøn have.

Nu sælges et af de meget attraktive 2-plans rækkehuse i Humlehusene. Huset er godt beliggende med øst/vestvendt beliggenhed og meget attraktiv god størrelse have.

Huset er løbende opdateret og fremstår i pæn og indbydende stand, med bla. udskiftede vinduer, og nydeligt køkken med alt i hårde hvidevarer,

Indeh.: Rummelig entre med trappe til 1 sal samt gæstetoilet. Spændende T-formet stue med aske­træs­par­ket­gulv og stort vinduesparti i karnap som giver et fabelagtigt lysindfald i boligen. Der er af sælger, etableret et værelse i stuen med skydedør imod stuen, denne væg kan nemt fjernes igen.

Lækkert køkken uden overskabe, spisebord i forlængelse heraf centralt i boligen. Køkkenet har virkelig en god indretning med mange skuffer, og ekstra meget bordplads. Fra stuen er der udgang til den skønneste vestvendte have med stor lækker træ terrasse med overdækning, og dejlig stor have. Fra køkken er der udgang til funktionelt bryggers med skabe, fjern­var­me­en­hed, bordplade samt vaskemaskine. Fra bryggers direkte udgang til stort meget anvendeligt udhus.

Lokalplanen giver rigtig mange muligheder for tilbygning, hele udhuset kan ændres til bolig med egen indgang, og der er også muligheder for tilbygning af bolig på havesiden.

1 sal indh; meget stort forældre soveværelse med walkincloset., det kan nemt ændres til et stort værelse igen, som det er oprindeligt . Desuden 2 meget store børneværelser, og ældre fli­se­ba­de­væ­rel­se med kar. Derudover godt pulterrum.

Området: Humlehusene ligger stort set midt i kommunen med nem adgang til offentlig transport og Albertslund Centrum. Samtidig er man forholdsvis tæt på Vestskoven og man cykler til den dejlige badesø på ca. 10 minutter. I selve bebyggelsen ligger et flot nyindrettet fælleshus der kan lejes til de store familiefester og sammenkomster. Naboskabet er godt og folk bor typisk meget længe i denne bebyggelse, da husene så at sige kan vokse med familierne. Der er nemlig mulighed for at lave flere forskellige tilbygninger til husene, hvilket ikke er normalt i ræk­ke­hus­be­byg­gel­ser. Selv hvis man ikke tilbygger, kan der blive op til 5 soveværelser i husene. Velkommen i Røde Vej­r­møl­le­par­ken. Vil I vide mere om den meget børnevenlige kommune kan I læse på www.boialbertslund hvor I finder mange nyttige oplysninger.

Velkommen til Humlehusene 56




Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Albertslund (27.677 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.724 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.492 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.054 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
23

Oplysninger

Sagsnr.
25603744
Boligareal
151 m²
Vægtet areal
156 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
270 m²
Antal etager
2
Byggeår
1971
Energimærke
B
Liggetid
15 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jesper Juel Nielsen

Salg & Vurdering

juel@edc.dk30 22 31 39EDC Poul Erik Bech/Strandfelt

EDC Poul Erik Bech/Strandfelt

Bytorvet 31, 2620 Albertslund

256@edc.dk43 64 20 00