Villa fra EDC

Vestergade 19

5540 Ullerslev

5/4 rum, 170 m²
Solgt

Velegnet familievilla i Ullerslev med mange værelser

Med hele fem værelser er denne villa i Ullerslev oplagt, hvis de gængse etplansvillaer ikke kan imødekomme jeres behov. De familievenlige takter følges op af et velholdt hus i pæn stand, og de 170 m2 er godt udnyttet med et lyst opholdsområde og en fornuftig fordeling af værelserne. Dertil kommer en ugeneret, sydvendt baghave, mens I finder boligen i et roligt villakvarter med alle faciliteter inden for en kilometer.

Ullerslev er en by, som formår at lokke børnefamilier til takket være den pendlervenlige placering i forhold til Odense og Nyborg, mens alle ønskværdige faciliteter såsom indkøb og idrætscenter, er tilgængelige inden for byskiltet. Med cykelafstand til stationen i Langeskov får I endda et nemt alternativ til at tilbagelægge turen i bil. Byen har samtidig et rigt foreningsliv foruden pas­nings­mu­lig­he­der og skole til og med 10. klasse. I får tilmed hjemme i en ende af byen, hvor I nemt kan finde lokalområdets gode naturstier, når I trænger til en frisk travetur imellem de smukke, fynske marker.

På adressen møder I en veloplagt bolig fra 1963, og der er taget hånd om det løbende vedligehold, så huset fremstår i pæn stand. De gule mur­stens­fa­ca­der komplementeres af et pænt sadeltag, og store vinduespartier i alle rum sikrer en lys og indbydende stemning på tværs af afdelingerne.

Villaens to opholdsområder består af et hyggeligt køkken-alrum, som er udført med lyse retroelementer, og ved siden af har I den rummelige opholdsstue. Via køkkenet får I desuden forbindelse til en overdækket terrasse ved husets vestvendte facade. De fem værelser fordeler sig godt i huset, og da de to ligger ved bryggerset, er der endda gode muligheder for, at familiens teenagere kan få noget, der minder om deres egen afdeling. I får dertil et stort badeværelse med ovenlys og et lille gæstetoilet. Vil I modernisere, kan der eventuelt inddrages noget plads fra det store badeværelse, så I kan indrette jer med to baderum i stedet.

Den sydvendte baghave er nydeligt anlagt, og et par frugttræer supplerer de grønne bede. På forsiden af huset er der anlagt en carport, og har I flere biler, er der plads til at parkere en ekstra bil ved siden af.

Vi uddyber gerne detaljerne – kontakt os for en fremvisning.

Fakta om Nyborg (32.193 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.848 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.002 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.096 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
19,8

Oplysninger

Sagsnr.
55503599
Boligareal
170 m²
Vægtet areal
173 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
798 m²
Antal etager
1
Byggeår
1963
Energimærke
D
Liggetid
13 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Pernille Gøttsche Egholm

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

pe.555@edc.dk26 25 10 54EDC Langeskov

EDC Langeskov

Langeskov Centret 13, 5550 Langeskov

555@edc.dk65 38 23 17