Villa fra EDC

Kresten Bjerres Vej 1

7620 Lemvig

4/3 rum, 109 m²
Købsaftale underskrevet

Solid etplansvilla kun 400 meter fra Chri­sti­ne­lystsko­len

Det er ikke ofte, at vi kan tilbyde en etplansvilla, der både ligger attraktivt og samtidig udbydes til en pris, hvor de fleste kan være med. Det er ikke desto mindre tilfældet med Kresten Bjerres Vej 1, hvor den velindrettede villa suppleres af en solrig og sydvendt have. Der er taget hånd om nogle opdateringer af huset, men med den gode pris vil der også være plads i budgettet til, at I selv kan sætte et aftryk på indretningen.

Et klassisk udtryk med gule mur­stens­fa­ca­der og mørke vinduespartier udgør villaens ydre karakteristika, og indenfor står 109 m² klar med en fleksibel planløsning, så I kan justere antallet af værelser efter behov. I udgangspunktet får I to store værelser, men mulighederne for at indrette et ekstra værelse er mange. Det største værelse kan deles i to, vinklen i stuen kan inddrages, eller I kan sløjfe den rummelige baggang og udnytte dette rum til formålet.

Der er åbnet godt op mellem den lyse stue og køkkenet, så villaen byder på et åbent og sammenhængende rumforløb, som de fleste ønsker sig. Køkkenet er pænt med hvide fronter og detaljer i træ, og ved halvmuren mellem afdelingerne kan I sagtens indrette jer med et lille spisebord på køkkensiden. Ved stuen ligger en skøn udestue, som tilbyder lidt ekstra plads til fælles hyggestunder. Dertil rummer villaen en lille entré og et pænt badeværelse med separat bruseniche.

En muret garage på 30 m² giver lidt ekstra plads til opbevaring eller måske et hobbyværksted. Glem heller ikke at nyde den flotte have, hvor de varierede randbede sørger for at markere sæsonerne med kulør. Villaen ligger desuden attraktivt i et lukket villakvarter kun 400 meter fra Chri­sti­ne­lystsko­len, og cirka halvvejs passerer i børnehaven. Mere familievenligt bliver det ikke.

Området omkring Lemvig er kendt for sine bakkede dale, og skønne natur omkring fjorden, der strækker sig helt ind til det hyggelige miljø på Lemvig havn.

Vesterhavet og Klosterheden ligger indenfor en afstand af 10 kilometer, og hér er der rig mulighed for skønne og smukke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt.

I centrum af byen finder du adskillige dagligvare- og detailbutikker i hyggelig gågade samt havnemiljøet, der især om sommeren summer af liv.

Havneområdet har været gennem en stor forandring gennem de sidste ti år, hvor den har forvandlet sig fra en travl industrihavn til smukt havnemiljø med restauranter, lystbådehavn, skaterbane, legepladser, havnebad og senest det nyopførte klimatorium.

Byen har mange foreninger med fritidstilbud til alle aldre der både foregår i lokale bygninger samt i byens kulturcenter - Der findes endvidere motionscentre, svømmehal, 2 padle-tennis haller, aktiv ro-, og sejlklub, biograf, smuk golfbane og meget mere.

Kort sagt - En rigtig smuk havneby der med sin størrelse kærer for det nære og trygge miljø.

Kontakt os på tlf. 96 63 40 00 for at høre mere ved en fremvisning.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105619
Boligareal
109 m²
Vægtet areal
119 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
761 m²
Antal etager
1
Byggeår
1966
Ombygget
1990
Energimærke
D
Liggetid
14 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Søgaard Andersen

Ejendomsmægler MDE

peand@edc.dk24 97 42 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00