Villa fra EDC

Birkevej 6

7900 Nykøbing M

895.000 kr.

4/3 rum, 130 m²

ETPLANSVILLA TÆT PÅ SKOV OG STRAND

Dejlig, overskuelig etplansvilla med garage, privat beliggende have og en beliggenhed i godt kvarter - her er stedet, som mange efterspørger!

Her på Birkevej kommer I til at bo I et dejligt område i den nordlige bydel, hvor der er nogle fantastiske omgivelser. Fuglsøparken ligger lige ved siden af og der er kun ca. 500 m. til vandet og det grønne område ved Strandparken, samt 1 lille km. til Øster Strand, anlægget og legepladsen. Her er altså gode muligheder for dejlige gå- eller cykelture, boldspil på de grønne områder samt dyrkning af alle former for vandsport, m.v. Centrum ligger ligeledes indenfor komfortabel afstand. Nykøbings centrum byder på et væld af kulinariske muligheder, ligesom der i gågaden løbende er masser af arrangementer året igennem. Om sommeren er der også en masse spændende kulturelle begivenheder, som I kan nå på gåben. Også ind­købs­mu­lig­he­der finder I nem adgang til. Kort sagt; alting er indenfor kort rækkevidde.

Birkevej 6 byder på en super fin villa fra 1961, der rummer et boligareal i ét plan på 130 m2. En rigtig god størrelse til mange målgrupper. Huset står i forholdsvis oprindelig stand og giver derfor rig mulighed for en kommende ejer til at sætte sit eget præg på boligen. Boligen er virkelig velholdt og har derfor nogle enormt gode rammer. Foruden boligen får I også en fin garage på 23 m2, en hyggelig og stor overdækket terrasse samt et skønt terrassemiljø. Her er virkelig gode rammer for mange målgrupper - uanset om det er førs­te­gangs­kø­ber­ne, den lille familie, eller seniorerne, som leder efter et dejligt sted at nyde sit otium. Overalt fremtræder boligen lys og venlig og planløsningen er super anvendelig.
Indretning: I bydes velkommen indenfor i husets entré, hvorfra der er adgang til stor fordelingsgang. For­de­lings­gan­gen åbner op for en klassisk planløsning med tre værelser - to af dem med indbyggede skabe - samt husets badeværelse. Herfra er også adgang til køkkenet i en god størrelse, som ligger lige op ad spisestuen og stuen. Ønsker man, kunne man med fordel åbne lidt op her, så man kan skabe en følelse af køkkenalrum. Stuen er stor og rummelig og her får man et dejligt lysindfald fra haven og fra den overdækkede terrasse. Her er både plads til at indrette sig med so­faar­ran­ge­ment og spiseafdeling, ligesom I kan indrette jer med flere hyggekroge. Den overdækkede terrasse er perfekt til de lidt køligere sommeraftener eller til regnvejrsdage, hvor man alligevel gerne vil nyde udelivet lidt. Her kommer I til at tilbringe mange timer.
Hvis I parkerer bilen i garagen, kan I træde tørskoet indenfor, hvor I mødes af et praktisk bryggers med plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter, grov vask, bordplads, m.m. - et dejligt og praktisk rum, som er uundværligt i hverdagen. Herfra har I også adgang til køkkenet.

Huset præsenterer sig flot med en nydelig flisebelagt indkørsel, der fører jer til garagen. Der er forhave, primært anlagt som græsplæne med samt enkelte buske og der er et par holdepladser ved siden af garagen, som er grusbelagt. Udover forhaven er den 793 m2 store grund primært anlagt i græsplæne med enkelte bede samt en skøn køkkenhave. Ydermere findes et par skønne flisebelagte arealer, hvor I nemt kan placere jer efter ønske om sol, skygge eller læ. Nederst på grunden findes et lille udhus.



BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS

Fakta om Morsø (19.734 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.676 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.585 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.695 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
24,2

Oplysninger

Sagsnr.
79005132
Boligareal
130 m²
Vægtet areal
136 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
793 m²
Antal etager
1
Byggeår
1961
Energimærke
F
Ejerudgifter pr. md.
1.057 kr.
Pris/m²
6.581 kr.
Pris
895.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
26 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
45.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.203 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.121 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors

EDC Mors

Havnegade 5, 7900 Nykøbing M

790@edc.dk97 71 11 00