Ejendomme og lokaler til leje i Aalborg

Er du på jagt efter er­hvervs­le­je­mål i Aalborg? Eller måske leder du efter lokaler til leje i Aalborg til et specifikt formål?

Uanset om du søger ejendomme eller lokaler til leje i Aalborg til fx restaurant, industri, kontor eller hotel, så kan vi hjælpe.

Her på siden har vi samlet alle er­hvervslo­ka­ler i Aalborg, så du nemt kan finde de er­hvervslo­ka­ler, du leder efter.

Søger du en bestemt ejendomstype, kan du også længere nede på siden klikke på ejendomstype og se de ejendomme, der lige nu er udbudt til leje i Aalborg.

Få tilsendt nye er­hvervslo­ka­ler til leje i Aalborg

Tilmeld dig vores lejerkartotek, og få tilsendt nye er­hvervs­le­je­mål, når vi har er­hvervslo­ka­ler i Aalborg, som matcher dine behov. Du får besked, så snart de bliver lagt op, og på den måde er du altid opdateret med er­hvervslo­ka­ler til leje i Aalborg.

Ejendomstyper til leje i Aalborg

Butikslokaler

Klik her

Kontorlokaler

Klik her

Restaurant & hotel

Klik her

Lager & produktion

Klik her

Vi kan hjælpe dig med at finde lokaler til leje i Aalborg

Vores er­hvervs­mæg­le­re i Aalborg arbejder hver dag med salg og leje af ejendomme i Aalborg og omegn. De ved derfor, hvad der rører sig på markedet, og har indsigt i, hvilke er­hvervslo­ka­ler som potentielt kan indfri jeres ønsker og behov. De kender også til er­hvervs­le­je­mål i Aalborg, som ikke er udbudt offentligt, men udlejes som skuffesager. 

Hvis du ikke fandt de lokaler til leje i Aalborg, som du søgte, kan du derfor med fordel kontakte en af vores er­hvervs­mæg­le­re i Aalborg.

Kontakt din erhvervsmægler i Aalborg

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Vesterbro 101, 9000 Aalborg

912@edc.dk96 31 49 00

Ejendomstyper til salg i Aalborg

Butikslokaler

Klik her

Kontorlokaler

Klik her

Restaurant & hotel

Klik her

Lager & produktion

Klik her

Blandet bolig og erhverv

Klik her

Erhvervsgrunde

Klik her