EDC Landbrug

Alle boligtyper

Bestil en salgsvurdering af din landbrugsejendom

Skal udfyldes

Aftal et uforpligtende møde 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Landbrug til salg

Få et godt og sikkert salg med størst muligt overskud og styr på både skat og lovgivning. Vi vurderer din ejendom helt uforpligtende, rådgiver dig undervejs og tilbyder flere forskellige salgsmuligheder - efter dine ønsker. Hvad end du overvejer at købe eller sælge en landejendom, så kan du få masser af sparring, gode råd og vejledning, hvis du får en professionel fra EDC med på sidelinjen.

Når det kommer til køb eller salg af landbrug, så er der en masse andre faktorer, der gør sig gældende, fremfor hvis du bare skal købe eller sælge en almindelig ejendom eller en lejlighed. Der gælder nogle helt andre spilleregler, og alt sammen kan vi gøre dig klogere på.Salg af landbrug

Landbrug-mark-460x186.jpg

Køb af landbrug

Landbrug-grise-460x186.jpg

Skal du købe en landejendom? Få rådgivning om købet i EDC. Hos os kan du trygt stille høje krav. Vi er eksperter i handel med landbrug og lystejendomme og har stor erfaring med handel af ejendomme i netop dit lokalområde.

Inden du går på jagt efter landbrugsejendomme til salg, så er der nogle ting, du kan overveje. Helt åbenlyst, så får du med en landbrugsejendom en del flere kvadratmeter at gøre med, ikke mindst mulighed for mange hektar jord. Dog følger der også en masse forpligtelser, en masse arbejde og højst sandsynligt også en række større udgifter med.

Er der mere end 2 hektar jord på ejendommen, så følger der som udgangspunkt landbrugspligt med. Det betyder, at du ikke er forpligtet til at dyrke jorden, men blot er forpligtet til at vedligeholde det. Har du ikke lyst til hverken at dyrke jorden eller holde arealet pænt, så kan du forpagte jorden.

Dog findes der også landbrug helt uden landbrugspligt. Det kan eksempelvis være nedlagte landbrug eller fritidslandbrug. Her gælder der ingen regler for den tilknyttede jord, og ligeledes er der heller ikke særlige skatteregler. Hvad end du overvejer at købe en landbrugsejendom med eller uden landbrugspligt, så kræver det ikke nogen særlig uddannelse, certifikater eller lignende. Til gengæld gør der sig nogle regler gældende, hvis du også vil have dyr i dit landbrug.

Køb af landbrug

Om EDC Landbrug

Når du samarbejder med EDC Landbrug, har du adgang til udvalgte mæglere, der har specialiseret sig inden for alle typer landbrugs-ejendomme i netop dit område. Derfor får du højt kvalificeret rådgivning, der sikrer dig et professionelt forløb og den bedst mulige pris.

Vi kan tage os af hele processen fra ende til anden, hvilket vil sige, at vi med glæde udarbejder salgsmateriale, markedsfører din ejendom, viser den frem og står for at skrive købsaftalen. Men du kan også vælge selv at markedsføre den, eller selv stå får udarbejdelsen af salgsmaterialet. Om EDC Landbrug 

Landbrug-hest-460x186.jpg
   

Udvalgte (landbrug)

Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...