Om os

Din personlige land­brugs­mæg­ler på tværs af landet

EDC Landbrug er udvalgte EDC-mæglere, som har specialiseret sig inden for køb, salg og vurdering af alle typer land­brugs­e­jen­dom­me.

Kontakt din lokale land­brugs­mæg­ler

Vi har mæglere over hele landet. Der er altid en land­brugs­mæg­ler med særligt kendskab til netop dit område.

  Vores historie

  I 1971 satte en gruppe ambitiøse ejen­doms­mæg­le­re sig sammen. De ville ændre kundernes muligheder og måden, hvorpå ejen­doms­bran­chen fungerede. Planen var derfor at skabe en digital platform, der skulle gøre det endnu nemmere at finde den helt rigtige ejendom. Det blev begyndelsen for EDC – Ejen­doms­mæg­ler­nes Data Centrum – navnet blev vedtaget d. 3. april 1974. Med den vision blev EDC til Danmarks første kæde af ejen­doms­mæg­le­re – og de første til at anvende IT-systemer i mæg­ler­for­ret­nin­gen. Ens for alle medlemmer var et krav om statsau­to­ri­sa­tion, og at man skulle have en forretning, som havde en rimelig omsætning. Og derfra gik det stærkt.

  EDC Landbrug har eksisteret i mange år. Siden sin spæde begyndelse har afdelingen haft stor succes, og EDC Landbrug har bare vokset sig større år for år. Hos os tilbyder vi udvalgte EDC-mæglere, der har specialiseret sig i køb, salg og vurdering af alle typer land­brugs­e­jen­dom­me i årtier. Det er din garanti for at få specialiseret rådgivning og et professionelt forløb, hvor vi tager dig trygt igennem processen fra start til slut. Hos os får du rådgivning, sparring, dybdegående vurderinger og meget mere – alt sammen med dig og dine behov i centrum.

  Få tilsendt ejendomme

  Opret dit ønske i vores køber-/lejerkartotek. Vi matcher dine kriterier med ejendomme, vi får til salg, og skriver, når der er et match.

  Køber-/lejekartotek

  Find landbrug

  Hvis du leder efter potentielle land­brugs­e­jen­dom­me, så kig her. Klik på linket forneden og se, hvilke land­brugs­e­jen­dom­me vi har på hylderne lige nu.

  Se land­brugs­e­jen­dom­me

  Kontakt os

  Indtast by eller kommune og find din lokale land­brugs­eks­pert, der har dybdegående kendskab til din by og din ejendom.

  Find land­brugs­mæg­ler

  Læs LandbrugFokus

  Hold dig opdateret på nyheder, tendenser og data fra land­brugs­mar­ke­det lige nu. Du får det fulde overblik med to udgivelser om året.

  Tilmeld LandbrugFokus

  Mæglere i hele landet

  Som en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed har vi land­brugs­mæg­le­re fordelt i hele Danmark. Derfor står der hos EDC Landbrug altid en kompetent mægler klar med et gennemgribende kendskab til den lokale prisudvikling og efterspørgsel på jord og ejendomme i netop dit område. Vi tilbyder dygtige fagfolk med mange års erfaring fra land­brugs­sek­to­ren, så du får den bedst mulige rådgivning til netop din situation.

  Så uanset om du skal købe eller sælge landbrugsjord, skovejendom, svinegård eller noget helt fjerde, så kan vi hjælpe dig med at få opfyldt dine ønsker og behov.

  Kontakt os

  EDC Videbæk

  EDC Landbrug farms4sale

  Livet på landet kendes bedt af fagfolk

  Personlig kontakt med kunder og kendskab til landet

  Henrik Kristensen

  Indehaver / Ejendomsmægler MDE

  hmk@edc.dk20 23 80 1120 23 80 11EDC Landbrug farms4sale

  EDC Landbrug Poul Erik Bech

  National boligmæglerkæde med lokalt kendskab

  Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

  Frank Poll

  Landbrugschef, forstkandidat, ejendomsmægler, MDE

  fpo@edc.dk22 14 65 2858 58 77 09EDC Landbrug Poul Erik Bech

  EDC Ikast

  EDC Landbrug Poul Erik Bech med 3-års fødselsdag: ”Vi har vist vores berettigelse fra første dag”

  Det går rigtig godt for EDC Landbrug Poul Erik Bech, som er en dedikeret land­brugs­mæg­ler­virk­som­hed, der nu kan fejre 3-års fødselsdag. Med landbrugschef Frank Poll i spidsen fortsætter de med at vækste og vise sin berettigelse i markedet for land­brugs­e­jen­dom­me, hvor efterspørgslen er stor og mange gerne vil tage del i struk­tur­ud­vik­lin­gen.

  Læs artikel

  Nyt samarbejde med fokus på salg af land­brugs­e­jen­dom­me i Frederikssund Kommune og omegn

  EDC Poul Erik Bech i Frederikssund og EDC Landbrug Poul Erik Bech har indgået samarbejde om salg af land­brugs­e­jen­dom­me på egnen og samler derfor lokalt kendskab, kompetencer og information på tværs af specialer.

  Læs artikel

  Engvang Frugtplantage i Strøby ved Køge sat til salg: En unik sanseoplevelse

  Populære Engvang Frugtplantage, der ligger i naturskønne rammer tæt på Køge, er sat til salg for 5,1 mio. kr. Ejendommen, der også indeholder café, gårdbutik og bager, er blevet en vakse ægte attraktion i de senere år.

  Læs artikel