EDC ERHVERV

Find ejendomme til salg og leje

Kom helt tæt på er­hverv­se­jen­doms­mar­ke­det

CityFact giver adgang til relevant ejendomsdata om netop din by

EDC Erhverv Poul Erik Bechs analyseprodukt kaldet CityFact, giver dig mulighed for at gå i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer herhjemme.

CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik og pro­jek­t­ud­vik­ling, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der, byggeaktivitet etc.

Skriv dig op til CityFact her

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Find din lokalkendte specialist

Med 24 erhvervscentre fordelt over hele landet, finder du os altid nær både dig og køberne.

Vores lokalkendte specialister arbejder sammen på tværs af hele Danmark. Så kan du nemt og frit henvende dig til en af vores mange erhvervscentre, og få professionel rådgivning - ligegyldigt hvor I befinder jer i landet.

Find din lokale mægler

Få en professionel vurdering af din e­jen­dom

Bestil din salgsvurdering hos EDC Erhverv. Vores erfarne mæglere giver dig et præcist indblik i din er­hverv­se­jen­doms værdi - gratis og uforpligtende.

Bestil salgsvurdering

Find din lejer

Tjek interessen

Find din køber

Tjek interessen

Send min køber

Få tilsendt købere

Find din ejendom

Opret søgeagent

Skræddersyet ejen­doms­rå­d­giv­ning

Vi har er­hvervs­mæg­le­re med ekspertise inden for capital markets, le­jer­rå­d­giv­ning, investering, kontor, retail, industri og projektbyggeri, -salg og udlejning.

I et samarbejde med os får du skræddersyet ejen­doms­rå­d­giv­ning, hvor vi samler det mest kvalificerede hold af eksperter og lokalkendte mæglere til at løse lige netop din sag. 

Kontakt os

Læs seneste nyheder

Udlejning af 8 nybyggede detailbutikker i Høje Taastrup C er gået i luften

Nu åbner udlejningen af de første lejemål af detailbutikker i den nye bydel Høje Taastrup C. Lejemålene er velegnede til café, restaurant, detail eller pu­bli­kums­o­ri­en­te­re­de serviceerhverv og har alle flotte vinduesfacader og et udenomsareal til fx spisepladser eller udstilling. EDC Erhverv Poul Erik Bech skal udleje de­tail­le­je­må­le­ne for PFA Ejendomme, Core Property og RHB Development. Første aftale er på plads med en skaterbutik, der meget belejligt er placeret ved verdens længste skaterbane på 1 km.

Læs artikel

Bølge af bæredygtighed: Ka­pi­ta­lal­lo­ke­ring og finansiering skaber momentum for bæredygtighed og ESG i ejen­doms­bran­chen

Skærpede krav fra myndigheder og markedskræfter har for alvor sat bæredygtighed, ESG og klimaaftryk på dagsordenen i hele ejen­doms­sek­to­ren. Investorer uden fokus på at optimere deres bæ­re­dyg­tig­heds­per­for­man­ce i ejendomme risikerer potentielt i fremtiden at få mindre attraktive lån, lavere lejeindtægter og dermed muligt værditab på deres aktiver. Det vurderer en af landets førende eksperter i bæredygtighed i ejendomme i interview med Market Insight.

Læs artikel

Velgørende forening vil skabe nyt liv i Støvring: Åbner genbrugsbutik i City Centret

Den velgørende forening Charity har netop lejet 2.302 m² i City Centret i Støvring. Idéen med de mange kvadratmeter er i første omgang at åbne en genbrugsbutik, som skal skabe nyt liv i den nordjyske stationsby. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har formidlet udlejningen og skal nu også finde flere lejere til yderligere seks lejemål i centeret.

Læs artikel