Find ejendomme til salg og leje

Vil du vide, hvad din ejendom er værd?

Overvejer du, om tidspunktet er rigtigt for at sælge eller udleje din er­hverv­se­jen­dom? Bestil en salgs- eller lejevurdering. Vores erfarne mæglere giver dig et præcist indblik i din er­hvev­se­jen­doms værdi - helt uforpligtende. 

Bestil salgs-/lejevurdering

Hvordan udvikler er­hverv­se­jen­doms­mar­ke­det sig?

Market Update er genvejen til at dykke ned i de seneste markedstal og følge udviklingen for er­hverv­se­jen­dom­me.

Læs Market Update

Læs seneste nyt

Læs vores seneste nyheder fra ejen­doms­bran­chen. Du kan også se og læse magasiner og rapporter om segmenter som detail, kontor, industri, landbrug og meget mere. 

Nyheder

Find din lejer

Tjek interessen

Find din køber

Tjek interessen

Send min køber

Få tilsendt købere

Find din ejendom

Opret søgeagent

Skræddersyet ejen­doms­rå­d­giv­ning med lokal ekspertise

   

Vi har er­hvervs­mæg­le­re med ekspertise inden for capital markets, le­jer­rå­d­giv­ning, investering, kontor, retail, industri og projektbyggeri, -salg og udlejning.

I et samarbejde med os får du skræddersyet ejen­doms­rå­d­giv­ning, hvor vi samler det mest kvalificerede hold af eksperter og lokalkendte mæglere til at løse lige netop din sag. 

Find erhvervsmægler

Læs seneste nyheder

In­ve­ste­rings­ejen­dom med solide detaillejere til salg for 78 mio. kr. i Odense

I forbindelse med et ge­ne­ra­tions­skif­te sættes en spændende in­ve­ste­rings­ejen­dom i Odense til salg for 78 mio. kr. EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense skal formidle salget af en ejendom med et erhvervsareal på knap 10.000 m² og et samlet grundareal på over 20.000 m² med gode par­ke­rings­for­hold og mulighed for detailsalg, kontor og lager. Ejendommen er tæt på gode trans­port­for­bin­del­ser og fremstår velholdt med moderne arkitektur, hvilket de mange solide lejere nyder godt af.

  • Odense
  • Investering
Læs artikel

Rekordsalg af Nyhavn 57: Dyreste m²-pris for er­hverv­se­jen­dom i Nyhavn nogensinde

At m²-prisen i Nyhavn, på en af Danmarks mest kendte, ikoniske og velbesøgte adresser, er høj, kommer nok ikke som en overraskelse. Men rekorden er alligevel blevet slået med en pris på ca. 67.000 kr. pr. m² for forhuset på Nyhavn 57 på solsiden af Nyhavn, hvor ejendommen endda behøver en istandsættelse før genudlejning. EDC Erhverv Poul Erik Bech København har netop formidlet salget af hele forhuset med 5 ejer­lej­lig­he­der for 26 mio. kr., hvor der desuden er mulighed for udeservering.

  • Erhverv
  • København
Læs artikel

NORMAL åbner stor butik med 33 meters facade på Søborg Hovedgade

Den første NORMAL-butik i Søborg i København slår snart dørene op. Det sker på Søborg Hovedgade 47, hvor supermarkedet ALDI tidligere havde butik, inden butikskæden forlod det danske marked. Det er et regulært butikslokale med stor synlighed, et etageareal på 565 m2 og hele 33 meters facade. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet udlejningen til NORMAL.

  • Detail
  • Søborg
  • NORMAL
Læs artikel