EDC ERHVERV

Find ejendomme til salg og leje

Hvad forventer du af 2024?

For 9. år i træk stiller vi skarpt på for­vent­nin­ger­ne til ejen­doms­mar­ke­det. Med vores store mar­keds­un­der­sø­gel­se sætter vi hånden på spåkuglen og spår om, hvordan ejen­doms­mar­ke­det kommer til at blive i det kommende år.

Deltag i undersøgelsen

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Find din lokalkendte specialist

Med 24 erhvervscentre fordelt over hele landet, finder du os altid nær både dig og køberne.

Vores lokalkendte specialister arbejder sammen på tværs af hele Danmark. Så kan du nemt og frit henvende dig til en af vores mange erhvervscentre, og få professionel rådgivning - ligegyldigt hvor I befinder jer i landet.

Find din lokale mægler

Få en professionel vurdering af din e­jen­dom

Bestil din salgsvurdering hos EDC Erhverv. Vores erfarne mæglere giver dig et præcist indblik i din er­hvev­se­jen­doms værdi - gratis og uforpligtende. 

Bestil salgsvurdering

Find din lejer

Tjek interessen

Find din køber

Tjek interessen

Send min køber

Få tilsendt købere

Find din ejendom

Opret søgeagent

Skræddersyet ejen­doms­rå­d­giv­ning

Vi har er­hvervs­mæg­le­re med ekspertise inden for capital markets, le­jer­rå­d­giv­ning, investering, kontor, retail, industri og projektbyggeri, -salg og udlejning.

I et samarbejde med os får du skræddersyet ejen­doms­rå­d­giv­ning, hvor vi samler det mest kvalificerede hold af eksperter og lokalkendte mæglere til at løse lige netop din sag. 

Kontakt os

Læs seneste nyheder

Beierholm flytter hovedkontor til Det Nordjyske Mediehus’ tidligere domicil

Det Nordjyske Mediehus' domicil blev medio 2022 solgt til ejen­doms­sel­ska­bet Tecta Invest. Ejendommen har været domicil for Det Nordjyske Mediehus i mere end 30 år. EDC Erhverv Poul Erik Bech formidlede dengang salget af den kendte og velbeliggende ejendom og har nu også hjulpet med at få solgt kontordelen på 7.400 m² til Beierholm, selvom Tecta Invest i første omgang kun ville udleje.

  • Kontor
  • Beierholm
  • Aalborg
Læs artikel

Bravida ekspanderer og udvider domicil i Brøndby med endnu et moderne kontor

Bravida vækstede voldsomt i 2022, og derfor udvider virksomheden nu deres hovedsæde i Brøndby, hvor de har lejet 1.709 m² i et moderne kontor, få hundrede meter fra deres nuværende domicil. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet lejeaftalen mellem udlejer Saint-Gobain og lejer Bravida.

  • Kontor
Læs artikel

Bliv inspireret til, hvordan tomme kontorer kan få nyt liv

Med et stort udvalg af lokaler kan ældre kontorer være vanskelige at få lejet ud, men tre eksperter fra EDC Erhverv Poul Erik Bech giver her deres bud på, hvordan der kommer nyt liv i ældre kontorlokaler. Udlejere bør ofte indstille sig på at sætte lejemålene i stand – og så er det vigtigt at vise potentielle lejere, hvordan de renoverede lokaler kan komme til at se ud.

  • Kontor
Læs artikel