Salg af er­hverv­se­jen­dom­me

Hver dag hjælper vi sælgere i hele landet med at finde købere til deres ejendomme. Vi kan også hjælpe dig med salg af alle typer er­hverv­se­jen­dom­me – store som små. Vi er specialister i alle former for salg af er­hverv­se­jen­dom­me. Om du skal sælge Off-market, ved offentligt udbud eller overvejer en Sale & Leaseback-aftale, så har vi kompetencerne til at føre dig godt gennem salgsprocessen.

Din er­hverv­se­jen­dom til salg – sådan gør vi

Vurdering af potentiale

Når du vælger EDC Erhverv til at sælge din erhvervs- eller in­ve­ste­rings­ejen­dom, tilbyder vi altid en grundig gennemgang af ejendommen og dens potentiale. Herunder vurderer vi også alternative an­ven­del­ses­mu­lig­he­der og gennemgår lejelister med henblik på at optimere både pris og køberskaren til din er­hverv­se­jen­dom. Dertil gennemgår vi dit driftsbudget og regnskab med henblik på at identificere be­spa­rel­ses­mu­lig­he­der.

Danmarks største køberkartotek

Vi har Danmarks største køberkartotek, der er lokalt og digitalt forankret. Hver dag skriver nye ejen­doms­sø­gen­de sig op i kartoteket, og derfor er vi altid up-to-date med efterspørgslen på ejen­doms­mar­ke­det. Vi kender de ejen­doms­sø­gen­des ønsker og krav, og dagligt matcher vi dem med de er­hverv­se­jen­dom­me, vi har til salg. På den måde kan vi effektivt matche din er­hverv­se­jen­dom med potentielle købere.

Stærke relationer i markedet

Som landets største erhvervsmægler har vi branchens stærkeste netværk, der sikrer gode kontakter til nationale og internationale købere. Dertil servicerer vi dig med slagkraftig markedsføring, således din ejendom bliver visuelt og tekstuelt formidlet på relevante medier til potentielle købere. Vi udarbejder også et udførligt prospekt, og du er selvfølgelig med igennem hele processen fra start til slut. 

Vores størrelse er din styrke

Du er garanteret et professionelt forløb, hver gang du har en er­hverv­se­jen­dom eller in­ve­ste­rings­ejen­dom til salg hos os.

Hos EDC Erhverv har vi årtiers erfaring med køb og salg af er­hverv­se­jen­dom­me. Vores mere end 20 erhvervscentre arbejder tæt sammen, og derfor får du i et samarbejde med os et landsdækkende netværk af mæglere med stærkt lokalkendskab og tæt kontakt til potentielle købere i hele landet. Det gør en forskel, når vi skal omsætte din ejendom.

Kontakt din lokale erhvervsmægler

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Tjek interessen for din ejendom med vores værktøjer

Vi har landets største køberkartotek, der giver os en unik indsigt i de krav, som købere og lejere har til indretning, størrelse og anvendelse. Vi matcher altid vores kartotek med ejendomme, der er på hylderne hos os. Det sikrer dig et hurtigere salg. Med vores værktøjer kan du også tjekke interessen for din er­hverv­se­jen­dom, inden du sætter til salg.

Send-min-køber

Med Send-min-køber får du tilsendt potentielle købere direkte til din mailindbakke. Så kan du sætte til salg, når tiden er helt rigtig. Test din ejendom i markedet, uden nogen ved, at du overvejer at sælge. 

Tilmeld

Find din køber

Vi har gjort vores køberkartotek med aktive ejen­doms­sø­gen­de tilgængeligt for potentielle sælgere. Indtast oplysningerne på din er­hverv­se­jen­dom, og tjek, hvor mange der søger en ejendom som din.

Klik her

Vær med hele vejen i salgsprocessen

Mit EDC giver dig adgang til at se:

 • Antallet af gange, din ejendom har været vist på edc.dk/erhverv
 • Antal fremvisninger for interesserede købere/lejere
 • Antallet af kunder, der har kontaktet den tilknyttede mægler for information om sagen
 • Overblik over publicerede avisannoncer på din ejendom, samt visning af de enkelte annoncer
 • Antallet af ma­te­ri­a­le­be­stil­lin­ger, vi har sendt til potentielle købere/lejere via mail
 • Antallet af mails, vi har sendt om din ejendom til kunder i EDC Køber-/Lejerkartotek
 • Oversigt over kommende aktiviteter
Mit EDC

EDC Finanscenter hjælper dig med at indfri dine lån hurtigere

EDC Finanscenter hjælper dig nemt igennem salgsprocessen:

 • Vi indfrier dine gamle lån hurtigt
 • Hurtig overførsel af dit salgsoverskud, så du kan komme videre i dit forløb
 • Vi tager det fulde ansvar i hele salgsforløbet
Læs mere om EDC Finanscenter

Markedsdata og analyser

Videnskabeligt fundament i vores strategiske rådgivning

Med skræddersyede mar­keds­a­na­ly­ser sikrer vi et videnskabeligt fundament i vores finansielle og strategiske rådgivning. Analyserne kvalificerer således dit be­slut­nings­grund­lag og skaber de bedste forudsætninger for en maksimering af afkast. Derudover kan mar­keds­a­na­ly­ser­ne anvendes som salgs­ar­gu­men­ter i præ­sen­ta­tions­ma­te­ri­a­let for dit ejen­doms­sel­skab, enkeltejendom eller ejen­doms­por­te­føl­je.

Vil du være opdateret på ejen­doms­mar­ke­det? Læs om dybdegående analyser af ejen­doms­mar­ke­det i Market Insight, hold dig opdateret på de seneste markedstal i Market Update, og bliv klogere på landets største byer med ana­ly­se­pro­duk­tet CityFact.

Læs mere om Research

Overvejer du at sælge?

Læs mere om, hvordan du kan træffe en kvalificeret beslutning med en salgsvurdering på hånden.

Læs mere

Sådan har vi hjulpet andre

Det Nordjyske Mediehus’ domicil solgt i stor ejendomshandel

Det Nordjyske Mediehus' domicil er solgt til in­ve­ste­rings­fir­ma­et Tecta Invest. Ejendommen har været domicil for Det Nordjyske Mediehus i mere end 30 år, men mediehuset flytter næste år til nye lokaler på Østre Havn og har derfor nu solgt den 13.870 m² store ejendom med kontorer og lager/produktion. Frem til flytningen i medio 2023 vil Det Nordjyske Mediehus bo til leje hos Tecta Invest. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har formidlet salget af ejendommen på Langagervej 1 i Aalborg Øst.

 • Erhverv
 • 2022
 • Aalborg
Læs artikel
Alt text

An­dels­bo­lig­for­e­ning sælger gedigen rød­sten­se­jen­dom i Aalborg for 12 mio. kr.

En an­dels­bo­lig­for­e­ning har netop solgt deres ejendom på Dannebrogsgade 20 i attraktive Aalborg Vestby. Ejendommen består af i alt 5 etager med kælder og 9 lejligheder, hvoraf alle på nær én er stu­den­ter­ven­li­ge toværelses lejligheder. EDC Poul Erik Bech har formidlet salget af tegl­sten­se­jen­dom­men for 12 mio. kr.

 • investering
 • aalborg
 • boligudlejningsejendom
Læs artikel

W. P. Carey annoncerer 476 mio. kr. føl­ge­in­ve­ste­ring med Coop Danmark A/S

W. P. Carey Inc. (NYSE: WPC), der er en førende ejen­doms­in­ve­ste­rings­fond med speciale i sale & leaseback, build-to-suit og opkøb af ejendomme til enkeltlejere, er glade for at annoncere sale-leaseback af 16 dag­lig­va­re­bu­tik­ker nettoudlejet til den førende danske fø­de­va­re­for­hand­ler Coop Danmark A/S. De to transaktioner på omkring 297 mio. kr. og 179 mio. kr. blev afsluttet i henholdsvis juni og august 2022 og inkluderer en forpligtelse fra W. P. Carey til at købe yderligere syv butikker inden udgangen af 2022, når renoveringen af disse er afsluttet.

 • W. P. Carey
 • Coop
 • Erhverv
Læs artikel