Vi har mange års erfaring med både store og små off-market handler, og vores specialister står klar til at guide jer trygt igennem processen. Vi tilbyder en gennemprøvet off-market procedure med diskrete processer og for­hand­lings­for­løb for alle vores ydelser.

En tryg proces for dig

Hos EDC Erhverv tilbyder vi strukturerede processer og for­hand­lings­for­løb, hvor I får stor indflydelse undervejs. I får mulighed for at teste ejendommen af i markedet, og I kan bl.a. være med til at beslutte, hvem ejendommen skal præsenteres for.

Vi håndterer al data og alle dokumenter i forbindelse med sagen. Disse bliver opbevaret sikkert i vores datarum, hvor det udelukkende er godkendte interne og eksterne personer, der har adgang. Dertil bliver sagen ikke markedsført i forbindelse med selve salgsprocessen.

Hvilke fordele har I ved en off-market handel?

  • Få mere tid på markedet
  • I kan afprøve prisniveauer, uden ejendommen når at blive ”kedelig”
  • Som sælger står I stærkt – I får stort for­hand­lings­rå­de­rum
  • Stor indflydelse på be­slut­nings­pro­ces­sen
Kontakt os

En typisk salgsproces ved off-market sager

Danmarks største Køber-/Lejerkartotek

Hos EDC Erhverv har vi Danmarks største køber-/lejerkartotek. Det betyder, at vi har flere registrerede kunder, der kan være interesserede i netop jeres ejendom. Typisk vil større sager, portefølje-sager og sel­skabs­hand­ler egne sig godt til at blive udbudt off-market. Her er det en fordel, at I kan afprøve et specifikt prisniveau på markedet. På den måde bliver jeres ejendom ikke en ”hyldevare”, og I kan trygt justere prisen efter jeres behov. Du kan også teste interessen for din ejendom, inden du sætter til salg.

Find din køber

Overvejer du at sælge?

Læs mere om, hvordan du kan træffe en kvalificeret beslutning med en salgsvurdering på hånden.

Læs mere