Salgsvurdering

En professionel vurdering af din er­hverv­se­jen­dom

Bestil din salgsvurdering hos EDC Erhverv. Her giver vores erfarne mæglere dig et præcist og professionelt indblik i din er­hverv­se­jen­doms værdi - helt uforpligtende.

Bestil salgsvurdering

Din ejendom bliver eksponeret for et landsdækkende køberkartotek

Med vores landsdækkende køberkartotek har vi en helt særlig indsigt i, hvad køberne efterspørger. Vælger du os som din partner, bliver din er­hverv­se­jen­dom hurtigt og effektivt eksponeret over for interesserede købere, der søger en er­hverv­se­jen­dom som din.

Er du nysgerrig på at vide, hvor mange der leder efter en er­hverv­se­jen­dom som din? Hos os kan du nemt og hurtigt selv teste, hvor mange købere der er til din ejendom lige nu i vores køberkartotek.

Find din køber

Dine fordele ved en salgsvurdering hos os

  • Hos EDC Erhverv er du i trygge og professionelle hænder, uanset om du vil sælge din er­hverv­se­jen­dom eller investere i en ny. Med over 20 erhvervscentre fordelt over hele landet og et omfattende køberkartotek, kender vi markedet og køberne i alle grene af Danmark. Det skaber et stærkt lokalkendskab hos vores er­hvervs­mæg­le­re. Således giver vi dig en realistisk salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, uanset hvor den er beliggende.


  • Bestiller du en uforpligtende salgsvurdering hos os, får du:

  • grundig gennemgang af ejendommens nuværende og fremtidige potentiale
  • konkrete, alternative løs­nings­for­slag til at optimere pris og salgsproces
  • identificering af og anbefalinger til mulige besparelser på baggrund af en kritisk gennemgang af drifts­bud­get­tet

Tag os med på sidelinjen

Dybdegående faglighed og et stærkt lokalkendskab ligger til grund for et effektivt og godt salg. Hos EDC Erhverv lægger vi ligeledes vægt på stærke kun­de­re­la­tio­ner. Det betyder, at du har den samme mægler hele vejen igennem. Her sørger vi for at tage godt hånd om din sag og bibeholde tæt og direkte kommunikation med dig.

Har du desuden brug for professionel assistance og saglig rådgivning i forbindelse med investering i andre er­hverv­se­jen­dom­me, hjælper din mægler også. Ikke mindst kan du altid starte med en uforpligtende salgsvurdering og snak hos os.

Kontakt os

Vi gør din er­hverv­se­jen­dom synlig og attraktiv

Det er langt fra kun via vores køberkartotek, at vi gør din er­hverv­se­jen­dom synlig. Vi leverer slagkraftig markedsføring af ejendommen på tværs af en lang række kanaler, der sikrer eksponering - online som offline. Samtidig arbejder vi aktivt og målrettet med kundepleje med det formål at realisere et hurtigt salg til den rette køber.

Vil du sælge nu? Sådan finder vi den rigtig køber

Som en del af Danmarks største mæglerkæde er vi der, hvor både du og køberne er. Her har vi altid en tæt kontakt til potentielle købere og samarbejder internt på tværs af hele landet. Det betyder, at du som sælger drager fordel af branchens stærkeste netværk.

Læs mere

Har du brug for en anden type vurdering?

Ejen­doms­vur­de­ring

Læs mere

Va­lu­ar­vur­de­ring

Læs mere

Lejevurdering

Læs mere